Jobbet MåBra söker digital redaktör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

MåBra söker digital redaktör publicerad av Aller media

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hjälp Sveriges största hälsomagasin att bli ännu starkare! Älskar du hälsa och det digitala medielandskapets alla möjligheter? Är du en grym digital redaktör som kan konsten att producera och maximera effekten av ditt och andras innehåll? Är du van att arbeta KPI-styrt med förståelse för den digitala mediaaffären? Då har vi ett spännande jobb för dig på MåBra! Just nu letar vi efter en ny kollega med uppdraget att växla upp vår digitala produktion och öka värdet på vår trafik.

Om oss

MåBra är Sveriges största hälsomagasin med en ledande position både i print och våra digitala kanaler. I över 40 år har vi varit den självklara destinationen för kvinnor som söker inspiration, information och motivation till ett hälsosammare liv. Vi jobbar i högt tempo för att leverera, men ibland även granska, de senaste hälsonyheterna – oavsett om det gäller nya mattrender, de senaste medicinska rönen eller de bästa träningstipsen. Vi tar hälsa på allvar och brinner för att guida och peppa våra läsare och följare till ett hållbart, härligt och hälsosamt liv!

Om rollen

Du kommer primärt att optimera och distribuera innehåll på sajt och sociala kanaler samt ha ett digitalt tillväxtansvar. I rollen ingår också att producera eget material tillsammans med övriga redaktionsmedlemmar. Du kommer också samverka med andra innehållsproducenter, dels över redaktionsgränser internt men också på frilansbasis utanför huset. Tillsammans med redaktionsledningen sätter du tillväxt- och konverteringsmål som du sedan ansvarar för i ditt dagliga arbete.

Din profil

Vi söker dig som gillar högt tempo och som triggas av att nå – och slå – uppsatta mål. Du kan navigera i det digitala landskapet, med dokumenterade kunskaper kopplade till både SEO och SoMe. Du älskar inte bara att driva trafik, du delar vår iver att göra den lönsam också. Du är van vid högt tempo och trivs med att växla fokus mellan uppsatta måltal, oavsett om det gäller produktion, distribution eller ren kanaltillväxt. Du har grundläggande kunskap i Photoshop, våra vanligaste CMS (vi arbetar just nu Wordpress) och hanterar Google Analytics, Facebook Business Manager och har vana att följa utfallet i trafikanalysprogram. Du värderar lagkänsla högt och jobbar helst i team, där gemensamma segrar och prestationer är viktigare än personlig prestige.

Du har självklart en journalistutbildning i grunden och har arbetat som digital redaktör minst ett år.

Vad vi erbjuder!

Du blir en del av en redaktion med 6 kollegor, ett team där vi har individuella ansvar men ett tydligt gemensamt mål: att maximera kraften i vårt innehåll, varumärke och affär. MåBra är en del av Aller media, ett modernt mediehus i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Det är en kreativ miljö där allt är möjligt. Här har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder!

Sök nu!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att sitta i vårt mediehus på Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast den 14 augusti 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande under processens gång, så vänta inte med att höra av dig!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Jennie Sandberg, chefredaktör MåBra, jennie.sandberg@aller.com – observera dock att inga ansökningar kan accepteras via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-911176-167883

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till