Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Stockholm job in Stockholm at Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Stockholm på Randstad AB

Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en mätvärdesoperatör / administratör till Vattenfall Eldistribution i Stockholm, Solna. Har du erfarenhet av elkraftsbranschen, alternativt erfarenhet av mätinsamling/mätvärdeshantering? Då är detta rollen för dig! Här kommer du arbeta i en självständig och stimulerande roll där ditt arbete bland annat går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder samt hantera mätrelaterade avvikelser i interna system samt hos kunderna. Till den här rollen söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning (eller motsvarande erfarenhet), har god vana av att arbeta i och lätt att lära sig olika IT-system samt att du kan uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

På Vattenfall får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Du erbjuds en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, en bra arbetsmiljö och härliga kollegor som hjälper varandra. I den här rollen kommer du mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Du kommer sedan även kunna vara med att bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen.
 
Du har stor möjlighet till kompetensutveckling i rollen då verksamheten anpassar sig regelbundet för att möta lagkrav och ändringar i branschen. 
 
 Exempel på arbetsuppgifter:
  • Beställa och administrera mätningsrelaterad infrastruktur för en fungerande mätning (med hjälp av kommunikationskontroller och planeringsunderlag)
  • Avropa fälttjänster till entreprenör för att säkra korrekt mätning och insamling av mätvärden samt analysera felorsaker.
  • Kvalitetssäkra mätvärden i systemen genom beräkningar och rimlighetsanalys
  • Säkerhetsställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i Vattenfalls system.
  • Utföra mätutredningar och bedöma åtgärder för återupprättande av mätsystemskommunikation


arbetstider.

Heltid. Start runt 1 september 2021 till och med 31 december 2021, med möjlighet till förlängning. Arbetstider är vardagar och kontorstid.


kvalifikationer.

Här behöver du:
  • En eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning (eller motsvarande erfarenhet) 
  • Ha god arbetslivserfarenhet av IT-system och har lätt att lära dig nya system.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. 
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av mätinsamling/mätvärdeshantering alternativt har erfarenhet från elkraftsbranschen.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-06-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Cedergren, junior konsultchef, [ Email address blocked ]  
 

Rekommenderade jobb

Mätvärdesoperatör till Vattenfall i Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltid
Student som vill arbeta extra med rekrytering
Randstad AB Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Senior CNC-operatör (fräs) till AQ-M Tech i Uppsala
AQ M-Tech AB Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201347890