Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Mättekniker till UFAB jobb i Uddevalla på Bahusia Personalförmedling AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mättekniker till UFAB på Bahusia Personalförmedling AB

Mättekniker till UFAB

Bahusia Personalförmedling AB Uddevalla, Västra Götalands län Heltid


Om UFAB

UFAB är en global systemleverantör med huvudkontor i Uddevalla. Som ett företag i Mattsongruppen har vi en stabil plattform att verka ifrån, våra moderna anläggningar ligger i Uddevalla och Shanghai. Våra kunder är några av världens största bolag inom sina branscher. UFAB:s styrka är summan av våra medarbetare – kompetenta och stolta yrkesmän och yrkeskvinnor på alla positioner i verksamheten som tillsammans driver företaget.

Kompetensmässigt ligger vi i branschens framkant. Vår yrkeskunskap och organisation gör att vi jobbar snabbt och effektivt. Alla medarbetare är engagerade i utvecklingsarbetet. Vi är framsynta, proaktiva och kommer med förslag som förbättrar kundens produkt och våra processer. För att göra det bevakar vi omvärlden och vår bransch samt håller oss uppdaterade i teknik- och arbetsmetoder där vi ständigt letar efter medarbetare som vill växa med oss.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta med ankomstkontroll, grundorsaksanalyser, reklamationshantering, verifiering, kontroll, dokumentation inför leverans, registrera i affärssystem, 8D-rapporter, mätning, kalibrering och kvalitetsarbete. Internrevision av ledningssystem.


Din erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som mättekniker / kvalitetstekniker. Du behärskar ritningsläsning och har kunskap och vana av kontroll, dokumentation och mätning. Kompetens i CMM, Romerarm, PC-DMIS. Annan mätutrustning/programvara är meriterande. Du innehar B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Din personlighet

Du har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du är kommunikativ, strukturerad, initiativtagande och handlingskraftig. Vi lägger stor vikt vid din analytiska förmåga och kompetensen att kritiskt granska ritningsunderlag samt förbättra desamma.Vi erbjuder

En härlig miljö i låg hierarki och ett gott gäng där du utmanas att använda din kreativitet. Vidare finns goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget samt dom utbildningar som behövs. Festligheter vid Jul och sommar förekommer och även skidresor och kryssningar arrangeras.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.


Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.seFör mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43


Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 398