SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mättekniker till Epiroc i Örebro jobb i Örebro på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mättekniker till Epiroc i Örebro på Lernia

Mättekniker till Epiroc i Örebro

Lernia Örebro Heltid

Vill du bli en del av Epiroc?

Incoming inspection är en del av ett team på Production Quality inom Underground Division (URE) Örebro. Som mättekniker får du arbeta med standarder, ritningsläsning och rapportering. Det innebär en variation av arbete vid dator för att i nästa moment kontrollera artiklar som kommer från våra leverantörer och senare vidta åtgärder tillsammans med Research & Development (R&D), inköpare, leverantörsutvecklare och leverantörer för att säkra korrekta artiklar.

 

Ditt uppdrag

I rollen som mättekniker kommer du att kontrollera nya och ändrade konstruktioner på artiklar som kommer in för att säkerställa att de motsvarar ritningsunderlagen. Du ansvarar för att granska nya leverantörers kontrollplaner och vid avvikelser på köpta artiklar ansvarar du för att nödvändiga åtgärder utförs, såsom reklamation eller en ny plan till leverantören för justering.

Du kommer även stödja monteringen genom att definiera och kvantifiera misstanke om fel på material. I ditt arbete kommer du ha dialog med R&D och samverka vid projektstadiet för att generera standardiserade underlag. En del av arbetet innebär också att bibehålla kontakt med leverantörer vid frågor kring underlag samt agera som värd vid besök av leverantörer på ett säkert och effektivt sätt.

 

Din profil

För att trivas och göra ett bra jobb ser vi att du är analytisk, kommunikativ och noggrann i ditt arbete. Utmanande uppgifter stimulerar dig och din serviceanda får dig att vilja lösa dem på bästa sätt för alla parter. Du har lätt för att nätverka och trivs med att ha ett stort kontaktnät, såväl internt som externt.

Vi ser att du har en teknisk gymnasieutbildning och ett genuint teknikintresse.

Du har goda IT kunskaper, Excel, Word samt olika kvalitetsverktyg och system utgör en naturlig del i din vardag. Du har hög teknisk kompetens med god erfarenhet inom ritteknik.  Du har kunskap om att tillämpa ritningar och standarder för kontroll samt hantera mäthjälpmedel. Du behärskar att mäta med mätarm och har grundläggande kompetens i form och läge.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

 Visstid/Heltid/Örebro

Information

Start omgående, vi kommer göra vårt urval löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 207004