Jobbet Mättekniker som vill ta nästa steg i karriären sökes till JR Markteknik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mättekniker som vill ta nästa steg i karriären sökes till JR Markteknik! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Är du en stresstålig person med goda ledaregenskaper? Besitter du flera års arbetslivserfarenhet inom mätteknik och vill bli del av ett bolag i sin tillväxtfas? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund JR Markteknik driver avancerade projekt inom anläggningsarbeten, betongarbeten och finplanering. Kunderna är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. Det är ett bolag som växer fort och utvecklas varje dag. JR Markteknik startades år 2012, dock har hela stommen i företaget jobbat tillsammans under mer än tjugo år. Med JR Markteknik ville de samla deras stora kompetens och erfarenhet av anläggningsarbeten, men i ett företag med tydlig fokus på både nöjda kunder och nöjda medarbetare.
För vår kunds räkning söker vi just nu en erfaren Mättekniker. I rollen kommer du att ha stora utvecklingsmöjligheter då det långsiktiga målet är att axla tjänsten som Mätchef och ansvara över sex medarbetare inom teamet. På JR Markteknik möts du av engagerade medarbetare i en öppen och lärorik arbetsmiljö med nära samarbete med kalkylatorer samt ägarna. I rollen kommer ditt huvudsakliga ansvara vara att utföra mätning i diverse projekt samt kontrollera mätteknikernas arbete. I tjänsten kan du även komma att behöva åka ut till arbetsplatser och driva egna projekt. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat följande:

-Utföra mätningstekniska arbeten samt mängd- och måttkontroller
-Utföra stomnätsarbeten med beräkningar
-Upprätta underlag för mängdreglering och relationshandlingar
-Utöva tillsyn över samtliga mätinstrument
-Granska ritningar och hålla ritningsarkiv aktuellt
-Hantera kontroll-, mät- och provningsutrustning
-Tillse att interna och externa riktlinjer, regler och bestämmelser efterlevs
-Ha god kunskap inom mark och anläggningsarbeten
-Leda samt kontrollera mätteknikernas arbete

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av JR Markteknik där StudentConsulting ansvarar över hela rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp till hösten. Du kommer att arbeta hos vår kund med kontor beläget i Täby. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin på, elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter flera års arbetslivserfarenhet som mättekniker. Du är redo för nästa steg i karriären och trivs i en ledarroll. Det är av stor vikt att du kan entreprenadjuridiken som är en stor del av rollen. Rollen kräver kunskap inom TOPOCAD, SBG GEO, Gemini, AMA och MER. Vidare har du mycket avancerande kunskaper inom Excel. Som person är du lugn, sansad och mycket stresstålig under högt arbetstryck. Du trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och öppen kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom arbete med drönare. För att vara aktuell för rollen krävs det att du är flytande i svenska i tal och skrift. Låter detta som en beskrivning på dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54283

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till