Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mättekniker sökes till Vattenfall i norra Stockholm jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mättekniker sökes till Vattenfall i norra Stockholm på Uniflex

Mättekniker sökes till Vattenfall i norra Stockholm

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Du kommer att ingå i ett team som bygger och underhåller energilösningar för att möjliggöra ett fossilfritt liv. Är du en erfaren och engagerad elektriker som gillar att sticka ut inom ett specifikt område av tekniken, i detta fall Mätteknik? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande! Om företaget Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Vattenfall Services Mätning utför idag ombyggnation, nyinstallation, service och kontroller av mätsystem. Vattenfall Services har en lång och djup erfarenhet inom mätteknik och är en av Sveriges ledande aktörer på marknaden. Deras medarbetare är företagets viktigaste resurs och tillsammans arbetar de med utveckling, affärsmannaskap, service, marknaden och kunder. Dina arbetsuppgifter i huvudsak I din roll som mättekniker kommer du att arbeta i en spännande roll som innebär att underhålla mätanläggningar på ett säkert och för kunden, kostnadseffektivt sätt. Teknikerna arbetar idag med all tänkbar service av elmätare, kategori 1-5. I arbetet kommer du att utföra en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Tjänsten är både intressant, innehållsrik och varierande. Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt arbete med mycket ansvar och har i grunden en Elteknisk utbildning på gymnasie-eller högre nivå samt några års erfarenhet i yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av elmätarjobb Kategori 1-5 och vi ser gärna att du är ackrediterad mättekniker eller innehar allmän behörighet. •Branschspecifika utbildningar så som ESA och Hjärt-och lungräddning •Du är flytande i svenska språket, så väl i tal som i skrift •B-körkort •Datorvana •Resor är ett naturligt inslag i tjänsten

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är noggrann, lösningsfokuserad och affärsmässig i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder samt att du har en hög serviceanda. Vattenfall Services sätter alltid säkerheten främst och det är därför viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. I rollen som tekniker får du möjlighet till ständig utveckling och fortlöpande utbildningar. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. I denna rekryteringsprocess samarbetar Vattenfall Services med Uniflex bemanning och rekrytering. Du är varmt välkommen att höra av dig till Uniflex vid frågor om tjänsten.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56583