Jobbet Mättekniker med erfarenhet av elektronik till VTI har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mättekniker med erfarenhet av elektronik till VTI publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Om företaget
VTI, statens väg- och transportforskningsinstitut är ett framstående forskningsinstitut inom transportsektorn. De bedriver forskning och utveckling kring infrastruktur, trafik och transporter. De arbetar för att kunskapen inom transportsektorn kontinuerligt ska förbättras och är på så sätt med och bidrar till att uppnå Sveriges transportpolitiska mål.

Dina arbetsuppgifter
Som mättekniker kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter där ditt huvudsakliga fokus blir att delta i arbetet med att utveckla och konstruera prototyper och underhålla mättekniska och elektronisk utrustning. En del av arbetet är även att installera komponenter och moduler i mätsystem men också göra sammanställning av insamlade mätdata. Arbetsuppgifter utförs både enskilt med eget ansvar och i ett team med kollegor. Huvudsakligen sker arbetet inom VTI:s laboratorier men också ute i tjänst med tillhörande tjänsteresor. Arbetet utförs projektform i samarbete med forskare och externa arbetsgivare.

Din profil
Vi söker dig som utbildade inom el-teleteknik och har några års erfarenhet inom områdena elektronik eller mätteknik. Följande kvalifikationer krävs för denna tjänst: -Gymnasiekompetens inom el-teleteknik. -God datakunskap -Gärna erfarenhet inom fordonsteknik och simulering -Erfarenhet av mätteknisk utrustning är meriterande -Körkort B-behörighet -God förmåga att utrycka sig skriftligt som muntligt på svenska och engelska. Som person bör du ha en god samarbetsförmåga och en hög grad av självständighet. Du har ett stort tekniskt intresse och kreativt tänk och bör även vara initiativrik och nyfiken. Du ska kunna ta ett stort eget ansvar för arbetets utförande. Positiv inställning till arbetet bidrar med en god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt!

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar VTI med Skill. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda förutsättningar till övertagande och en anställning på VTI. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Lotta Widercrantz, lotta.widercrantz@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3252

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till