Jobbet Mättekniker i Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mättekniker i Uppsala publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du en elteknisk bakgrund, är i början av din karriär och tycker jobbet som tekniker låter spännande? Är du dessutom strukturerad, självgående och har ett högt säkerhetstänk? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! 

För vår kund som är en stor statlig organisation söker vi nu en mättekniker till ett uppdrag där du får möjligheten att växa i din yrkesroll, införskaffa nya kunskaper och knyta nya kontakter. 


ansvarsområde.

I det spännande jobbet som mättekniker kommer du att underhålla och arbeta med service av elmätare kategori 1-5 på ett säkert sätt. Du kommer tillsammans med andra tekniker utföra bland annat en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Vår kund erbjuder både ett intressant och innehållsrik uppdrag där du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i arbetet. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


arbetstider.

Heltid. Start omgående t om 30/5-20. Arbetstider vardagar 7-16kvalifikationer.

Vi söker sig som trivs i ett självständigt jobb med mycket ansvar. Du har i grunden en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå med praktisk erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb kategori 1-5. Du kan svenska flytande i såväl tal som i skrift samt är datakunnig. B-körkort är ett krav då rollen innebär resor dagligen inom Uppland. Du får vid dessa resor låna servicebil av organisationen. 
  
 Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Vår kund sätter säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Broström | Konsultchef | hanna.brostrom@randstad.se

Referens

201274757

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till