Jobbet Mättekniker / Mätningstekniker / Bygg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mättekniker / Mätningstekniker / Bygg publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du bredda dina kunskaper och ta del av kollegors kompetens i ett team med tätt samarbete? Utsättarn i Östergötland erbjuder dig en roll där du arbetar med en stor variation av uppdrag och uppgifter som ni tar er an med er gemensamma kompetens.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Utsättarn i Östergötland har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Utsättarn en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Utsättarn i Östergötland erbjuder sina kunder en bred kompetens inom inmätning och utsättning. Företaget drivs av sin ägare som har mångårig erfarenhet inom branschen samt ytterligare en kollega. Tillsammans arbetar ni i nära samarbete inom de olika projekten för att skapa de bästa lösningarna för den specifika kunden.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mättekniker kommer vara att utföra mätuppdrag åt byggföretag, arkitekter, markprojektörer och privatpersoner. Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar bland annat mängdberäkningar, utsättning med GPS och projekteringsinmätning inför byggnation. I din roll som mättekniker arbetar du nära kund genom att leverera redovisningar och mätservice och du utgår ofta från byggarbetsplatsen. Arbetsuppgifterna kommer att utformas och utvecklas utifrån dina tidigare erfarenheter. Du jobbar självständigt men får stöd och support av dina kollegor, för att du som anställd ska känna dig trygg.

Formella krav

• Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom anläggning, mätteknik eller bygg •Meriterande med arbetslivserfarenhet inom mark/anläggning/bygg • B-körkort Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du tar ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Linköping eller Norrköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: mätteknik, mättekniker, bygg, anläggning, mark, inmätning, utsättning, Linköping, Norrköping, Östergötland

Referens

2829601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till