Jobbet Mätningstekniker till JM Entreprenad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mätningstekniker till JM Entreprenad publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du Mätningstekniker och vill arbeta på ett bolag som erbjuder goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling? Hos JM Entreprenad erbjuds du en självständig roll med varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JM Entreprenad.

Om företaget

JM Entreprenad har sin kärnverksamhet i anläggningsentreprenader och driver sin verksamhet med ca 260 medarbetare i Stockholm. Verksamheten består av sex Arbetschefgrupper som utför exploateringsarbeten i form av gatu- och ledningsarbeten, mark- och grundläggningsarbeten samt komplicerade betongarbeten. JM Entreprenads målsättning är att leverera en produkt som är kvalitéts- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig samtidigt som de vill underlätta för sina kunder. Personligt engagemang och ansvar för produkten genomsyrar organisationen och deras kunder är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Mätningstekniker hos JM Entreprenad arbetar du i en varierande roll med ett antal olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i anläggningsprojekt och kommer primärt ansvara för mätning och utsättning. Därtill kommer du arbeta med att skapa anläggningsmodeller, upprätta relationshandlingar, samt vara med och tolka befintliga ritningar. Slutligen kommer du till viss del arbeta med mängreglering, vilket innebär att du arbetar med att kalkylera och se över volymer i projekten.

Formella krav

• Relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis mätteknik eller lantmäteri • Några års arbetslivserfarenhet från liknande roll som Mätningstekniker • God kunskap i mjukvaror för behandling av mätdata, exempelvis SBG Geo och CAD • B-körkort • Meriterande erfarenhet med certifieringar inom mätteknik, exempelvis från Trafikverket För rollen som mätningstekniker ser vi att du som söker har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Detta innebär att du kommer breda kontaktytor och det är väsentligt att du har en god kommunikativ förmåga. Vidare kommer du ansvara för dina egna arbetsuppgifter och ofta vara ensam mätningstekniker på plats ute i projekt. Slutligen är denna roll en viktig funktion för projektets framdrift och det är av största vikt att du som söker är noggrann, självgående och säkerställer att all mätning och utsättning blir rätt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm med omnejd Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: mättekniker, JM, stockholm, bygg, heltid, mängdning, anläggning, projekt, väg, anläggning, samordning, CAD, SBG Geo, körkort, mark, anläggningsmodeller, mängdreglering, kalkyl

Referens

2823101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till