Jobbet Mätningstekniker till Geoteam har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mätningstekniker till Geoteam publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av mätningsteknik och letar efter nästa utmaning? Geoteam har flera intressanta uppdrag för dig som vill ta nästa steg.

Information om uppdraget:

Geoteam är ett av Sveriges ledande företag inom geodetiska mätningar och har vuxit och utvecklats snabbt av egen kraft, med duktiga och engagerade medarbetare samt trogna kunder.

Rollen innebär främst att du jobbar ute i fält. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan upprättande av stomnät/byggnät, detaljinmätning, bygg-/anläggningsutsättning och mängdreglering. Mättekniker/ingenjör är en kundfokuserad yrkesroll där affärsmässighet, kundbemötande och samarbetsförmåga är av vikt. Det ställs också tydliga krav att du som person är social, serviceinriktad och har förmåga att etablera goda relationer. Stor vikt läggs vid självständighet – där du på egen hand ska kunna ta tag i tekniska problem och föreslå effektiva lösningar. Att du är noggrann, ansvarsfull och tydlig i din kommunikation ser vi som en självklarhet.

Du rekryteras av StudentConsulting och anställs av Geoteam. Intervjuer sker löpande. Placeringsorter är Umeå, Stockhom och Eskilstuna.

Detta söker vi:

-Du är utbildad mätningstekniker/-ingenjör eller har annan likvärdig utbildning.
-Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom mätningsteknik.
-Du har B-körkort.

Geoteam använder Trimble och Leica instrument, samt programvaran SBG-GEO. Övrigt kunnande i programvara är meriterande. Meriterande är också erfarenhet av AMA och MER. Tjänsten förutsätter god datorvana och kunskaper i svenska eller engelska, övriga språk är meriterande.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan eller kontakta rekryterare malin.norgren@studentconsulting för mer information.

Om arbetsgivaren:

Geoteam är ett av Sveriges ledande företag inom geodetiska mätningar och har vuxit och utvecklats snabbt av egen kraft, med duktiga och engagerade medarbetare samt trogna kunder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49825

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till