Jobbet Mätmaskinsoperatör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mätmaskinsoperatör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du en maskinsoperatör som är intresserad av ett spännande företag inom teknikens framkant? Då är detta något för dig!

Om företaget
Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet. Kontrollavdelningen erbjuder ett omväxlande arbete i en verksamhet med stark tillväxt och med många spännande utmaningar, i vilken du kommer att ha en viktig roll. Avdelningen ansvarar för att kontrollera detaljer från detaljtillverkningen.

Dina arbetsuppgifter
Som mätmaskinsoperatör arbetar du med att köra en mätmaskin med detaljer från vår detaljtillverkning samt hämta och starta mätprogram, dokumentera mm. Du arbetar med att utveckla och förbättra vår kontrollavdelning tillsammans med kollegor inom gruppen samt med stödfunktioner. Du arbetar med dagligstyrning 5:S och målstyrning.

Din profil
Vi söker dig med utbildning från tekniskt gymnasium eller högskola med relevant inriktning. Erfarenhet av arbete som mättekniker är mycket meriterande. Följande kvalifikationer krävs för denna tjänst: - Gymnasiekompetens - Mycket goda datorkunskaper - Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i både tal och skrift - Gärna erfarenhet av maskinbearbetning Som person bör du vara kvalitetsmedveten och noggrann. Vi ser gärna att du är självgående men också fungerar bra i grupp. Positiv inställning bidrar med god arbetsmiljö bland kollegor och det värdesätter vi högt. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Ansökningsförfarande
Urval till denna tjänst sker löpande så vänta inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag på vår hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor var vänlig och kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på följande kontaktuppgifter: 013-32 94 08 alt.susanne.oman@skill.se. Lycka till med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3824

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till