Jobbet Mätingenjör till PK Road har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mätingenjör till PK Road publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Är du mätingenjör med högskole- eller yrkesexamen och dessutom en person med handlingskraft som driver projekt framåt? Vill du arbeta i bygg- och anläggningsprojekt och trivs med att vara ute på fältet? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

PK Road AB ingår i koncernen PK Group och är en av Baltikums största infrabyggare. Koncernen har idag 700 anställda och omsätter 3000MSEK. Sedan 2015 är företaget etablerat i Sverige och dess projekt har stadigt utvecklas i takt med företaget. I dagsläget har PK Road 22 medarbetare i Skåneregionen, men skall bli fler i takt med ökade och kommande projekt. Därför utökar nu företaget sin personalstyrka och söker efter en ny mätingenjör.

Rollen som mätingenjör innebär att du kommer att vara en nyckelperson i PK Roads bygg-och anläggningsprocesser. Du kommer att vara en del av produktionen hos PK Road, vilket innebär att du har din hemmabas på kontoret i Lund men kommer att spendera mycket tid ute på fält med övriga projektdeltagare.

Din roll kommer att innebära att:

•Du utför inmätningar, utsättning, GPS-mätningar, precisionsmätningar och maskinstyrning
•Samla in, bearbeta, redigera samt presentera data
•Ta emot och granska ritningar och handlingar
•Arbeta med senaste instrumenten från Leica och andra programvaror som ex. SBG Geo
•Ha löpande kontakt med platsledningen och aktörer som deltar i projekten.

Tjänsten är på heltid, med start omgående. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av PK Road. Är du intresserad av att läsa mer om företaget har du möjlighet att göra det här: www.linkedin.com/company/pkroadab/

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en färdigställd högskoleutbildning eller YH- utbildning inom mätteknik idag. Vi ser gärna att du har hunnit skaffa viss erfarenhet från en liknande arbetsroll sedan tidigare, men detta är inget krav. Eftersom du kommer att arbeta i instrument från Leica kommer det att underlätta ditt arbete om du har tidigare erfarenhet av det. Därutöver är det meriterade om du har kunskaper om SBG Geo och AutoCAD.

Du har goda kunskaper i Office och B-körkort är ett krav för den här tjänsten.

Som person trivs du med att vara en drivande motor i projekten, genom att vara handlingskraftig samt planerar och förbereder ditt arbete för att ligga steget före. Rollen kommer att kräva att du är flexibel samt klarar av att axla ett högt ansvar samtidigt som du är lyhörd mot kollegor.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: mätteknik, mättekniker, mätingenjör, GPS-mätning, precisionsmätning, SBG Geo, AutoCAD

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44041

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till