Jobbet Mätingenjör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mätingenjör publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Mätingenjör Västerås

arbetsbeskrivning.

Vill du jobba som konsult på Mälarenergi som är en av Västerås mest attraktiva arbetsgivare?

I processen Mäta, Avräkna och Debitera så levererar vi mätvärden både till Elnät, Mälarenergikoncernen och externa kunder. Våra erbjudanden är bland annat insamlade mätvärden för t.ex. el, fjärrvärme, fjärrkyla och vatten vilket omfattar totalt cirka 140 000 mätpunkter. Vi är även delaktiga i ett av de största investeringsprojekten som kommer genomföras på Mälarenergi Elnät AB de närmsta åren. Nya krav kring mätvärdesinsamling driver ett utbyte av över 100 000 mätare i vårt nät.

Som mätingenjör tillhör du Driftgruppen som idag består av fem personer. Gruppen har ett gemensamt ansvar för allt från en monterad mätare i fält, via mätvärdesinsamling samt avräkning och rapportering, fram till faktura hos kund. Då processen är komplex och elmarknaden är föränderlig, så kommer arbetsuppgifterna över tid förändras. Arbetsuppgifterna är idag en blandning av repetitiva uppgifter samt problemlösning, utveckling och förbättringsarbete i ett högt tempo.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

omfattning.

Du blir anställd på en visstidsanställning med chans till tillsvidareanställning hos Randstad. Konsultuppdraget kommer att fortlöpa under hela 2020. Start omgående. Arbetstiderna är måndag – fredag 08.00-17.00 flextid förekommer.

kvalifikationer.

Du skall ha arbetat med olika typer av IT-system och gärna även med förbättringsarbete. Då energibranschen idag präglas av automatisering och digitalisering ser vi gärna att du har erfarenhet inom dessa områden. Det är meriterande om du har läst en teknisk eftergymnasial utbildning, men dock inget krav.

Som mätingenjör behöver man vara stresstålig och klara av att hantera flera uppgifter samtidigt och detta med bibehållen noggrannhet och stort kundfokus. Vid månadsbryt kan det vara mycket att göra och då gäller det att hålla sig lugn och fokusera på att hålla en hög kvalitet i arbetet. Du ska kunna se förbättringsmöjligheter, både processeffektivisering och nya innovativa lösningar, som du gärna driver i hamn. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

Sista ansökningsdag 2019-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Caroline Larsson Konsultchef caroline.larsson@randstad.se.
om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human For

Referens

201250866

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till