Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mät- och kartingenjör till Ledningsnät, Uppsala Vatten & Avfall jobb i Uppsala på Uppsala Vatten & Avfall AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mät- och kartingenjör till Ledningsnät, Uppsala Vatten & Avfall på Uppsala Vatten & Avfall AB

Mät- och kartingenjör till Ledningsnät, Uppsala Vatten & Avfall

Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala, Uppsala län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?

Uppsala vatten söker nu en noggrann och strukturerad mät- och kartingenjör till Ledningsnätsektionen. Som mät- och kartingenjör är du direkt underställd sektionschefen för ledningsnät där du ingår i mät- och kartgruppen som leds av en teamledare. 

Ledningsnätssektionens huvudsakliga uppdrag är att utföra planerat och akut underhåll av samtliga vatten, spill- och dagvattenledningar med tillhörande utrustning inom verksamhetsområdet enligt årligen upprättad verksamhetsplan.


ansvarsområde.

Mät- och kartingenjörens uppdrag är utsättning och inmätning av löpande byggverksamhet på Ledningsnätssektionen samt ledningsutsättning till andra ledningsägare. Arbetet innefattar också att ajourhålla kartor (mha Geosecma) genom att dokumentera nya och ombyggda ledningar, anordningar och andra anläggningsdelar samt rätta felaktiga ledningsdata som rör både positionering och attributdata..

Mät- och kartingenjörens övriga ansvarsområden:
  • Ta emot och hantera relationsunderlag samt säkerställer att dessa har aktuella kravspecifikationer. Underlagen tillgängliggöras sedan för berörda inom bolaget
  • Fortlöpande tillgodose att utrustningen är kalibrerad 
  • Samverka med driftpersonal, mätingenjörer, projektledare, projektörer och arkivarie rörande frågor kopplade till dokumentation av anläggningsdata.
  • Lägga in nya serviser i ledningsdatabasen samt ingå i anslutningsprocessen rörande nya serviser 
  • Utsättning och inmätning inklusive dokumentation av framförallt bussarnas arbete i enlighet med rutiner och instruktioner
  • Ta fram, utveckla och underhålla mallar och rutiner för arbetet inom tjänsten samt ta dig an övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter


kvalifikationer.

Vi söker dig med yrkeshögskoleexamen inom relevant område. Har du arbetat ett par år alternativt har flera års erfarenhet av arbete som kan bedömas likvärdigt ser vi det som positivt. 
  • Du har grundläggande VA-kunskap 
  • Du behärskar ett eller flera olika GIS-program (Uppsala Vatten använder sig av Geosecma och ArcGIS)
  • Erfarenhet av inmätning i fält, hanterat inmätningsfiler och DWG-ritningar 
  • B-körkort
Det är meriterande om du har godkänt resultat i följande kurser – Schakta säkert, ABC-utbildningen och Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A

Personliga egenskaper
Som person är du samarbetsinriktad med god kommunikationsförmåga. Du samverkar med olika yrkesgrupper vilket kräver social förmåga för att skapa goda relationer. Du är tydlig och har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska.


ansökan.

Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter
6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-22

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708-298 258, [ Email address blocked ]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?

En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.
 

Rekommenderade jobb

Mät- och kartingenjör till Ledningsnät, Uppsala Vatten & Avfall
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltid
Projektägare VA-Utbyggnad till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltidsanställd
Utredningsingenjör VA-Utbyggnad till VA-nät
Uppsala Vatten & Avfall AB Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201348175