Jobbet Lotteriinspektionen söker Handläggare för skyddshänsyn och riskminimering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lotteriinspektionen söker Handläggare för skyddshänsyn och riskminimering publicerad av StudentConsulting

Heltid
Strängnäs
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Spelmarknaden i Sverige står inför en omreglering. Detta innebär en spännande utveckling för Lotteriinspektionen. Lotteriinspektionen finns i Strängnäs och är en statlig myndighet under Finansdepartementet.

Information om uppdraget:

Myndighetens uppgift är bland annat att verka för att spel- och lotterimarknaden i Sverige bedrivs och utvecklas på ett lagligt och säkert sätt.

Vill du vara en del av Sveriges nya spelmyndighet? Under våren 2018 förväntas riksdagen fatta beslut om att från 1 januari 2019 införa ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens. Med anledning av detta behöver Lotteriinspektionen i Strängnäs förstärka med ytterligare medarbetare. Vi sitter i trevliga och moderna lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya resecentrum. Med tåg tar det 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna. För att möta våra nya uppgifter söker Lotteriinspektionen en handläggare för skyddshänsyn och riskminimering.

I rollen som handläggare kommer du vara en del av den operativa avdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att utöva tillsyn över spelanordnare med särskilt fokus på deras sociala ansvarstagande och åtgärder för att förhindra problemspelande. Frågor gällande marknadsföring kan bli aktuella.

I arbetsuppgifterna ingår det bland annat att:
- Planera och genomföra tillsynsaktiviteter.
- Medverka i att utveckla metoder för riskbedömningar, i syfte att förebygga de negativa konsekvenser som spel om pengar kan medföra.
- Omvärldsbevakning av den utveckling som sker i Sverige och internationellt när det gäller riskbedömningar och spelansvarsfrågor.
- Bistå myndighetens tillstånds- och tillsynsverksamhet med expertkunskap gällande spelansvar.

- Du kan komma att delta i internationella arbetsuppgifter inom området.
StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd vid Lotteriinspektionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning som startar så snart vi hittar rätt person. Kontorstider tillämpas. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten. Du ska ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med riskbedömningar. Du ska även förstå de möjligheter och problem som följer av en marknad där särskilda hänsyn måste tas, inte minst när det gäller sociala skyddshänsyn. Meriterande i övrigt är erfarenhet från offentlig förvaltning.

Som person är du drivande, initiativrik, strukturerad och har ett analytiskt förhållningssätt. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är också viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och i grupp samt har lätt för att samarbeta med andra.
Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40825

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Strängnäs).