Jobbet Lotteriinspektionen söker en IT- Samordnare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lotteriinspektionen söker en IT- Samordnare publicerad av StudentConsulting

Heltid
Eskilstuna
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Spelmarknaden i Sverige står inför en omreglering. Detta innebär en spännande utveckling för Lotteriinspektionen. Vår kund finns i Strängnäs och är en statlig myndighet under Finansdepartementet.

Information om uppdraget:

Myndighetens uppgift är bland annat att verka för att spel- och lotterimarknaden i Sverige bedrivs och utvecklas på ett lagligt och säkert sätt. Vi sitter i trevliga och moderna lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya resecentrum. Med tåg tar det 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna

Vill du vara en del av Sveriges nya spelmyndighet? Under våren 2018 förväntas riksdagen fatta beslut om att omreglera den svenska spelmarknaden och införa ett licenssystem från 1 januari 2019 för en marknad i konkurrens. Under året införs även ökade krav på myndigheter såsom ny förvaltningslag, dataskyddsförordning och ökade digitaliseringskrav. För att möta våra nya uppgifter söker Lotteriinspektionen en IT-samordnare till avdelningen för Verksamhetsstöd.

I rollen som IT-samordnare kommer du att bli en del av gruppen som ansvarar för operativ, strategisk, teknisk och administrativ IT. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

- Planera, medverka och delta vid utveckling av myndighetens IT- miljö.
- Bidra till kvalitetssäkring av olika lösningar och säkra att myndigheten uppfyller kraven på kontinuitet, säkerhet och prestanda inom IT.
- Delta i interna verksamhetsutvecklande projekt och tekniska projekt utifrån din roll som samordnare
- Delta vid införskaffande och framtagande av nya system.

StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd vid Lotteriinspektionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning som startar så snart vi hittar rätt person för tjänsten. Kontorstider tillämpas. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller annan lämplig utbildning eller kunskap som bedöms likvärdig. Du ska ha flerårig erfarenhet från att ha arbetat med IT projekt som samordnare av verksamhetslösningar, teknik och interna system. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med IT frågor inom statlig verksamhet.
Vidare söker vi dig som har god analytisk förmåga med fokus på problemlösningar, kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du flexibel, utåtriktad och kan prestera i ett tidvis högt tempo.
Stort vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40853

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Truckförare Eskilstuna Lernia
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Västerås Eventpersonal i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Eskilstuna).