Jobbet Lotteriinspektionen söker en Handläggare till den Operativa avdelningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lotteriinspektionen söker en Handläggare till den Operativa avdelningen publicerad av StudentConsulting

Heltid
Eskilstuna
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Spelmarknaden i Sverige står inför en omreglering. Detta innebär en spännande utveckling för Lotteriinspektionen. Lotteriinspektionen finns i Strängnäs och är en statlig myndighet under Finansdepartementet.

Information om uppdraget:

Myndighetens uppgift är bland annat att verka för att spel- och lotterimarknaden i Sverige bedrivs och utvecklas på ett lagligt och säkert sätt.

Vill du vara en del av Sveriges nya spelmyndighet? Under våren 2018 förväntas riksdagen fatta beslut om att från 1 januari 2019 införa ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens. Med anledning av detta behöver Lotteriinspektionen i Strängnäs förstärka med ytterligare medarbetare. Vi sitter i trevliga och moderna lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya resecentrum. Med tåg tar det 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna. För att möta våra nya uppgifter söker Lotteriinspektionen en handläggare för tillstånd av Rikslotterier

I rollen som Handläggare kommer du vara en del av den operativa enheten där arbetsuppgifterna i huvudsak innebär att:

- Handlägga tillståndsansökningar gällande rikslotterier.
- Bereda och sätta upp beslut och efter delegation fatta egna beslut.
- Bistå andra handläggare på avdelningen med bedömningar och utredningar.
- Ge information och utbilda inom dina arbetsområden.
- Samverkan med andra myndigheter kan förekomma.

StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd vid Lotteriinspektionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning som startar så snart vi hittar rätt person. Kontorstider tillämpas. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom områdena juridik, statsvetenskap eller en annan utbildning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet av arbete med tillståndsgivning inom statlig verksamhet. Som person ska du vara serviceinriktad, kunna arbeta självständigt likväl som i grupp samt ha ordningssinne och vara noggrann. Du ska ha initiativförmåga och kunna driva frågor inom ramen för ditt arbetsområde.
Stort vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40855

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Eskilstuna).