Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lokreparatör med elkompetens till Kristinehamn jobb i Kristinehamn på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lokreparatör med elkompetens till Kristinehamn på Framtiden

Lokreparatör med elkompetens till Kristinehamn

Framtiden Kristinehamn, Värmlands län Heltid

Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som kanske passar dig!

 


Dina arbetsuppgifter
Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är stående ute på en järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta självständigt men i närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad arbetsuppgifter av din arbetsledare som alltid finns nära till hands.

Tjänsten innefattar bland annat:

-Bygga elsystem
-Felsöka
-Serva
-Skruva i loket
-El/Schemaläsning

Om företaget
Vår kund är ett komplett järnvägsföretag placerat i Kristinehamn. Med sina ca150 anställda reparerar, servar och sköter de underhållet av både interna och externa lok. De har även egna lokförare men hyr också ut både lok och förare till andra trafikutövare. Innan en anställning hos företaget har du förmånen att göra en hälsoundersökning för att säkerställa att allt står rätt till.

Din profil  
Vi ser att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för branschen och är en praktisk lagd person. Då du kommer jobba med flera olika projekt parallellt så krävs det att du har ett öga för vad som skall göras och i vilken ordning, att du är noggrann och har en ansvarskänsla eftersom din huvudsakliga arbetsuppgift blir att reparera lok. Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut så du bör gilla variation i arbetet.  

Skallkrav: 
-El-utbildning
-Svenska i tal och skrift
-Engelska i tal och skrift
-Körkort

Meriterande om du har:
-Erfarenhet som lastbilsmekaniker/bilmekaniker


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Kristinehamn
Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Skallkrav: -El-utbildning -Svenska i tal och skrift -Engelska i tal och skrift -Körkort
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000095113515