Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lokalvårdare till kund i Kalmar jobb i Kalmar på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lokalvårdare till kund i Kalmar på Uniflex

Lokalvårdare till kund i Kalmar

Uniflex Kalmar, Kalmar län Heltid
Jobbeskrivning
Nu söker vi på Uniflex lokalvårdare till kund i Kalmar! Som lokalvårdare ansvarar du för underhåll och rengöring av allt ifrån kontor till lager och terminaler. Tillsammans med kollegor och driftledare kommer du bedöma, planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra den dagliga lokalvården. Med det innebär städning av ytor, hantering av städvagnar och material, golvvård och storstädning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har minst ett års tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du är duktig på att bemöta människor och att leverera god service till kunder. Du är samarbetsvillig, noggrann och tycker om att arbeta i grupp. Då du arbetar på olika platser krävs det även att du är flexibel. Tjänsten är på heltid och tillsätts löpande. Arbetstiderna är framförallt kontorstid men även kvällar och helger kan förekomma.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Lokalvårdare till kund i Kalmar
Uniflex Kalmar Heltid
Vi söker C- och CE -chaufförer inför sommaren!
Uniflex Härryda Heltidsanställd
Vi söker en CE-Chaufför för sommaruppdrag natt!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55211