Jobbet Städare med driv och engagemang sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Städare med driv och engagemang sökes! publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Är du en noggrann och strukturerad person, som uppskattar ett flexibelt arbete och har en känsla för detaljer? Då har vi möjligheten för dig! För Qvicksteps räkning söker vi nu en städare på heltid!

Rollen
I rollen som städare kommer du att starta och avsluta arbetsdagen på Qvicksteps kontor i Malmö och städa hemma hos privatpersoner i Malmö samt Lund med omnejd. Större delen av arbetet utförs självständigt och arbete i team förekommer endast vid sjukdom eller större uppdrag. Du kommer att utföra 2-3 standardstädningar per arbetsdag. Extrauppgifter inom städning kan förekomma då kunder kan göra tillval såsom exempelvis fönsterputsning och strykning av kläder. Tjänsten är på 50%, med goda möjligheter att utökas till heltid efter sommaren, och du kommer att arbeta måndag-fredag under dagtid. Du kommer arbeta måndag-fredag under dagtid och har ett arbetsschema via en app i telefonen, där arbetstiderna varierar utefter kundernas önskemål.

Din profil
För tjänsten söker vi gärna dig som har erfarenhet inom städ, dock anser vi att personlighet och driv är viktigast. Då ett högt arbetstempo krävs i arbetet tror vi att du kan ha en bakgrund från hotell och restaurangbranschen. För att passa i rollen som städare ställs följande kvalifikationer; • B-körkort och tillgång till egen bil • Kommunicera obehindrat på antingen svenska eller engelska Då arbetet är fysiskt krävande och arbete hos privatpersoner med husdjur förekommer önskar vi gärna att du har god fysik, är van vid djur och inte har några allergier. Vi söker dig som är noggrann och strukturerad ut i fingerspetsarna och är punktlig. Vidare har du en bra inlärningsförmåga, är duktig på att kommunicera med såväl kollegor som kunder och har en positiv inställning. Arbetstempot och belastningen kan variera från dag till dag och därför är det viktigt att du är van vid förändring och är stresstålig som person. Vi värdesätter högt att du har ett sunt förnuft och en känsla för detaljer.

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som konsult på TEMP-TEAM där du erbjuds avtalsenliga villkor och en personlig kontakt för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats. Du kommer att arbeta måndag-fredag och dina arbetstider varierar.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman eller Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. Välkommen med din ansökan!

Referens

1868

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till