Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lokalplanerare till Samhällsbyggnadskontoret Norrköpings kommun jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lokalplanerare till Samhällsbyggnadskontoret Norrköpings kommun på Randstad AB

Lokalplanerare till Samhällsbyggnadskontoret Norrköpings kommun

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av att planera och hyra in/ut lokaler för olika typer av verksamhet? Vill du arbeta i en mångsidig och utåtriktad roll i en organisation med fantastiska möjligheter? Lockas du av att skapa en bättre vardag för Norrköpings kommuninvånare?

Vi söker nu en Lokalplanerare till uppdraget att matcha de kommunala verksamheternas lokalbehov med kommunägda lokaler eller privata fastighetsägares erbjudande. Uppdraget innebär att du kommer att få arbeta med en nära och långsiktig relation med våra kunder och fastighetsägare.


ansvarsområde.

Lokalplaneraren är en viktig del i samhällsuppdraget och har möjlighet att påverka så mycket för så många. Du gör skillnad som märks direkt i människor liv.

Att vara Lokalplanerare hos oss innebär att du har en mångsidig och utåtriktad roll. Uppdraget innebär bland annat att genomföra lokalbehovsanalyser i samråd med kund, utreda och dimensionera lokaler efter olika kunders behov med en effektiv och affärsmässig lokalanvändning i fokus.

Du kommer att undersöka förutsättningarna i kommunens befintliga fastighetsbestånd men med ett fokus på inhyrning från privata fastighetsägare. Du ansvarar för kontakter med privata fastighetsägare, kravställning, förhandling och tecknande av nya hyresavtal. Du hanterar även villkorsändringar och uppsägningar. Vid behov kommer du också att bereda underlagen inför politiska beslut.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med en lokalplaneringskollega för att skapa helhetsperspektivet utifrån kommunens bästa. I denna roll arbetar du även i nära samarbete övriga kollegor inom avdelningen fastighetsförvaltning, projekt fastighet, lokalstrateger och kunder inom de olika verksamhetskontoren i kommunen med syfte att säkerställa funktion och avtalsvillkor kopplat till lokalerna i dialog med fastighetsägare.


kvalifikationer.

För att trivas i rollen behöver du tycka om en varierad och föränderlig vardag med många kontakter och en stor bredd i arbetsuppgifterna.

Som person är du samarbets- och serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. I dina kontaktytor har du lätt för att skapa förtroende, bygga och bibehålla goda relationer och  vara tydlig i din kommunikation. Du använder din analytiska förmåga väl och kan genom egen drivkraft och initiativförmåga genomföra och uppnå uppsatta mål och förverkliga planer.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med fastighetsekonomi, fastighetsrätt, fastighetsförvaltning med avtalsinriktning eller annan relevant arbetserfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.  Du har även lämplig arbetserfarenhet med koppling till fastighetsbranschen och hantering av hyresavtal. Du har god kännedom om hyreslagstiftningen samt erfarenhet av arbete inom lokalresursplanering och projekt/processledning från fastighetsbranschen eller liknande verksamheter. Vi ser gärna att du har god förståelse för fastighetsekonomi i praktiken samt kan bedöma marknadshyror. Det är meriterande med erfarenhet från politiskt styrda organisationer

Rollen kräver att du innehar B-körkort manuell och att du är en mycket van datoranvändare. 
 
 Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.


ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Sista dag för ansökan är den 6 december, men ansök gärna så snart som möjligt då urval kommer ske löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef Monica Jangland. 011-15 51 50 eller rekryteringskonsult Tomas Köhler, [ Email address blocked ] , 0736-794777
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365681