Jobbet LOKAL IT-GURU TILL VIVA MEDIA I UPPSALA PÅ DELTID har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

LOKAL IT-GURU TILL VIVA MEDIA I UPPSALA PÅ DELTID publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Uppsala
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Passion, lagspel och ansvar! Känner du att dessa ord beskriver den arbetsplats just du vill jobba på?
Hos vår kund Viva Media får du möjlighet att bli en del av ett företag som under 2018 utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt mätningen Great Place To Work.

Academic Work söker just nu en IT-tekniker på 50% till innovativa Viva Medias huvudkontor i Uppsala. Med passion för marknaden, kunderna och varandra bygger vår kund en av Sveriges största fullservicebyrå med strävan efter att skapa landets bästa arbetsplats.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Viva Media.

Kandidatprofil


* Ansvara för IT-servicen på kontoret
* Arbeta med att utveckla IT i takt med bolagets expansion
* Jobba med serviceunderhåll

Dessa områden kan innebära att stämma av att nätverksuppkopplingen är fullt fungerande och att IT-utrustning är på sin plats inför möten.
Du kommer ha regelbunden kontakt med en kollega sittandes i Kalmar för att tillsammans kunna komma fram till bästa möjliga lösningar. Detta betyder också att du ska vara beredd på att resor till just Kalmar kan förekomma.

Tjänsten passar dig som har rätt inställning och attityd till att bli en del av Viva Medias utvecklingsresa. I det fallet finns ingen limit på hur långt du kan gå.

Har erfarenhet av felsökning av teknisk arbetsutrustning samt kännedom kring nätverk (routar, switchar och trådlösa accesspunkter). Du känner dig bekväm i Windows, OS X och Linux både vad gäller klient- och servicemiljö. Du kan uttrycka dig väl såväl i tal som i skrift, både engelska och svenska.
Det är även meriterande om du sedan tidigare arbetat i Googles G Suite- och Microsofts Office 365-miljöer, men detta är inget krav.

Som person är du serviceinriktad och samtidigt drivs av ordning reda. Du sprider energi till dina kollegor och vill till en arbetsplats där du får möjligheten att jobba med likasinnade. Givetvis är du tekniskt lagt och brinner för att underlätta IT-vardagen för dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående start, med hänsyn till förlängning
* Omfattning: 50%, med möjlighet till mer framöver
* Placering: Huvudkontoret i Uppsala
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Viva Medias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15014802-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till