Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Logistikutvecklare till MediCarrier job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Logistikutvecklare till MediCarrier på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Logistikutvecklare till MediCarrier

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

MediCarrier AB är Region Stockholms logistik- och transportbolag. Bolaget distribuerar sjukvårds- och förbrukningsartiklar samt utför transporttjänster åt verksamheter inom Region Stockholm. Bolaget ansvarar från 1 januari 2021 även för regionens beredskapslager avseende kritisk skyddsutrustning och kritiska förbrukningsartiklar till hälso- och sjukvården. Vi vill vara en kompetent partner i Region Stockholms varu- och tjänsteförsörjning och leverera service till vårdleverantörerna i Stockholms län, som är finansierade av Region Stockholm.Arbetsbeskrivning 

Som Logistikutvecklare bidrar du till MediCarriers arbete att säkra effektiva, robusta och innovativa logistikflöden.

MediCarrier har fått ett större uppdrag som har direkt bäring för logistikutvecklingsavdelning och trycket har ökat. Hos MediCarrier är logistikfrågor kärnverksamhet och som logistikutvecklare blir du en viktig medarbetare i en aktiv utvecklingsgrupp med stort utrymme för egna initiativ.

I rollen ingår att analysera flöden och processer, identifiera utvecklingsmöjligheter och förbättringsbehov samt leda eller delta i genomförande av beslutade projekt. Du bidrar till att vi kan optimera och utveckla våra processer och varuflöden.

Du får möjlighet att arbeta med både strategiska, taktiska och operativa frågeställningar längs hela försörjningskedjan. Rollen innebär många kontaktytor både inom och utom företaget.Din Bakgrund 

  • För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du ha en universitetsutbildning inom logistik alternativt flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet från utveckling och förbättring av logistikprocesser och varuflöden.
  • Du har erfarenhet av att ha arbetat med logistik. Det är en fördel om det är från en organisation med egen drift eller styrning av lager och transportverksamhet. Har du erfarenhet från varuägande företag är det ett plus.
  • Digitalisering och innovation är en viktig del i vår utveckling. Du har med fördel erfarenhet från ledande roller i utvecklingsprojekt med fokus på digitalisering och utvecklade systemlösningar.
  • Erfarenhet av arbete i projektform är viktig och egna kunskaper om projektledning och användning av projektmodeller är en fördel.
  • Du har hög IT-mognad och är en erfaren användare av lager- och affärssystem samt Officepaketets olika program.


Om dig 

Självinsikt och gott omdöme är viktiga egenskaper i denna roll. Du inspireras av göra saker bättre och ser såväl små som stora förbättringar som värdefulla. Du tar gärna en drivande roll för olika initiativ och är också pragmatisk när det behövs.

Du är en engagerad och positiv person. Du planerar ditt arbete väl och känner ett stort ansvar för att leverera ett slutresultat som gör skillnad för våra kunder och oss själva. Du har lätt att sätta dig in i nya frågeställningar och med din goda analytiska förmåga kan du identifiera både möjligheter och lösningar till förbättringar och utveckling.

Du trivs med att jobba tillsammans med andra och du har förmåga att skapa ett givande och effektivt samarbete. Med prestigelöshet och flexibilitet kan du ta dig an olika roller vid olika tillfällen med syfte att uppnå det bästa slutresultatet. Du är lyhörd för andras kunskap och erfarenheter och delar gärna med dig.Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos MediCarrier som förväntas påbörjas så snart möjligt. Tjänsten är på heltid 100% och löper minst sex månader. Chans till övertag och tillsvidareanställning efter det. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på [ Link removed ]  Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management


 

Rekommenderade jobb

Logistikutvecklare till MediCarrier
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Projektledare Elkraft till Linxon
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Vi söker dig som kan QA/RA!
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: CD35F418DC6E4FED8D29BE47B0C33D32