Jobbet Logistikutvecklare med projektledarerfarenhet till Runsven AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikutvecklare med projektledarerfarenhet till Runsven AB publicerad av ValueOne

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Skänninge

Arbetsbeskrivning

Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet ”En god affär”. Varuförsörjningen, dvs inköp och logistik, sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via butikskedjan ÖoB.

Runsvengruppen, med Servicekontor i Skänninge, har totalt ca 1 800 anställda och omsätter ca 4,1 miljarder kronor per år. Företaget är i stark tillväxt och har idag nära 100 varuhus runt om i landet. Runsvengruppen är ett värderingsstyrt bolag med medarbetare som drivs av utmaningar och gillar ett omväxlande arbete i högt tempo. Våra medarbetare är serviceinriktade och sätter alltid kundens behov i fokus.

Runsven AB söker nu en engagerad Logistikutvecklare med projektledarerfarenhet till Servicekontoret i Skänninge.

Rollen

I rollen ansvarar du för att baserat på input från verksamheten och egna kunskaper göra analyser samt presentera förbättringsförslag för ledningsgrupper liksom relevanta sakägare på ett tydligt och pedagogiskt sätt i syfte att nå långsiktigt hållbara förändringar.

Du analyserar nyckeltal såsom tillgänglighet och lageromsättningshastighet baserat på data från ERP och initierar och driver projekt som syftar till att förbättra dessa.

Du fungerar som stöd till organisationen för Sortiment, Inköp och Varuförsörjning och bistår med analyser, förbättringsåtgärder och utbildning för att fastställda KPI:er inom logistik ska uppnås.

Du rapporterar till Supply Chain Manager på Runsvengruppen. Tjänsten är placerad i Skänninge i Östergötland.

Arbetsuppgifter
  • Analysera och utveckla Runsvengruppens logistikflöden
  • Stödja Varuförsörjningsfunktionen samt Sortiment och Inköp med analyser, förbättringsåtgärder och utbildningar.
  • Utveckla och säkerställa effektiva processer samt driva inom Varuförsörjningsfunktionen
  • Stödja butiker och distributionscenter med analys, utbildning och förbättringar.
  • I samråd med andra funktioner utveckla och förbättra tvärfunktionella processer.
  • Skapa och följa KPI:er
Din bakgrund

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du har eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik eller motsvarande. Rollen kräver goda kunskaper inom Supply Chain Management/ logistik samt projektledarerfarenhet och du har minst tre års yrkeserfarenhet från en liknande befattning. Stor IT-mognad med kunskaper i något av de vanligaste replenishment-systemen, t.ex. Relex, är också ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av retail och kedjedrift/ multi-site organisation samt kunskaper om lagerdrift och transporter avseende optimering och/ eller upphandling.

Detta är en roll med säsongsvis hög arbetsbelastning där du som person kommer att få användning av din väl utvecklade prioriteringsförmåga för att möta uppkomna kritiska situationer i varuflödeskedjan. En god analytisk förmåga liksom ett strukturerat och organiserat arbetssätt är också egenskaper som är viktiga för tjänsten. Därtill är du en ansvarsfull lagspelare och god kommunikatör som känner trygghet i att hålla i presentationer inför beslutsfattare och ledningsgrupper. 

Vi erbjuder …

… en möjlighet att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Här trivs du som sätter resultat och kundnytta före prestige och vill arbeta i ett handlingskraftigt bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en arbetsplats där du som medarbetare får möjlighet att ta eget ansvar.

Ansökan

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: www.valueone.se/aktuella-jobb. Sista ansökningsdag är 11 december 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Fredrik Andersson, 073-222 6430.

Sökord: logistikutvecklare logistik upphandling inköp strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistic commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg Relex

Referens

valueone942

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till