Jobbet Logistikutvecklare / logistik / transport till RFSU AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikutvecklare / logistik / transport till RFSU AB publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du erfaren inom e-handels logistik, transport, leverans? Är du affärsdriven och målinriktad? RFSU AB erbjuder dig en viktig roll som logistikutvecklare i sin fortsatta kraftiga tillväxt och mycket spännande utvecklingsresa inom D2C och B2B.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RFSU AB.

Om företaget

RFSU AB omsätter drygt 200 miljoner SEK, har god tillväxt och lönsamhet. Nu förstärker bolaget organisationen i syfte att ge förutsättningar för ytterligare tillväxt. Majoriteten av försäljning sker utanför Sverige till Norge, Finland och Danmark. RFSU AB:s främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel. Bolaget säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bl.a. RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com.

Arbetsuppgifter

Som logistikutvecklare hos RFSU ansvarar du för att proaktivt stärka konkurrenskraften, kostnadsoptimera samt utveckla affären genom våra logistikpartners och söka nya effektivare lösningar avseende företagets samtliga leveranser inom D2C och B2B. Du ansvarar för att bolagets logistikpartners följer RFSU:s riktlinjer, policys och krav på hållbarhet samt har ett kostnadseffektivt erbjudande i relation till de kvalitets-, hållbarhets- och logistikkrav som ställs. I nära samarbete med e-handelsavdelningen driver, utvecklar och följer du upp våra konsumentleveranser för ökad kostnadseffektivitet, konkurrenskraft och kundnöjdhet. Genom att alltid vara uppdaterad och bevaka marknaden för nya logistiklösningar säkerställer du att RFSU AB alltid är i framkant avseende konsumentleveranser, -upplevelsen samt kundnöjdhet vad avser leveranser. Vid etablering av nya e-handelsmarknader lokaliserar, etablerar, driver och utvecklar du leverantörer för kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga logistiklösningar samt säkerställer att våra riktlinjer, policys och krav på hållbarhet efterlevs. Du är en del av inköpsorganisationen och rapporterar till inköps- & logistikchefen. I tjänsten kan resor förekomma.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom logistik • Minimum 4 års erfarenhet av en liknande roll inom logistik/transport • Erfarenhet från att ha arbetat D2C • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Mycket hög digital mognad och datadriven i det dagliga arbetet Vi ser att du är kunnig inom området och är van vid att arbeta gentemot D2C. Du är affärsdriven och strävar ständigt efter hög kvalitet gällande transport, logistik, kundnöjdhet och hållbarhet. Vidare ser vi att du har en förmåga att kunna se helheten och därmed bryta ner i mindre bitar för att på ett effektivt sätt kunna strukturera upp ditt och dina kollegors arbete. Då arbetet innefattar många externa men även interna kontaktytor är det viktigt för oss att du är samarbetsvillig. Slutligen ser vi att du är en person som baserar och motiverar dina beslut kring data.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: logistikutvecklare, logistiker, logistik, transport D2C, e-handel, B2B, logistikpartners, logistiklösning, konsumentleverans

Referens

2865101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till