Jobbet Logistikspecialist till GE Power i Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistikspecialist till GE Power i Växjö publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Logistikspecialist till GE-Power i Växjö. Uppdraget förväntas starta omgående. På GE har du en fantastisk arbetsmiljö med oändliga möjligheter till en framgångsrik karriär. GE har idag 2200 anställda i Sverige och sträcker sig från norr till söder. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som logistikspecialist innefattas uppgifter som bland annat:

• Utveckla logistikplaner för EPC-projekt
• Hantera logistikmodulen i EPC-projektdatabasen
• Hantera genomförandet av logistikprojekt för underleverantörsartiklar, inklusive logistikuppdrag, utförande av leverans, materialspårning, rapportering, import och export efterlevnad
• Revidera och godkänna fakturor för logistikleverantörer
• Ge rapportering som krävs för projektgrupp och företagsledning

Vem är du?

Till rollen som logistikspecialist söker vi dig med minst fem års erfarenhet som logistikspecialist eller motsvarande utbildning. Du besitter en god kommunikationsförmåga och gillar att ha många bollar i luften. Som person är du initiativtagande med en förmåga att arbeta självständigt så som med andra. Du drivs av utmaningar och gillar att utmana både dig själv så som dina kollegor.


För frågor var god kontakta Emilia Råvik på emilia.ravik@lernia.se eller Louise Öman på louise.oman@lernia.se . Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

Referens

52254

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till