Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikplanerare / Supply Chain / Logistiker jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikplanerare / Supply Chain / Logistiker på Bravura

Logistikplanerare / Supply Chain / Logistiker

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare erfarenhet som logistikplanerare? Trivs du med ett brett ansvar inom Supply Chain och samtidigt är intresserad av att förbättra systemstödet? Vi söker nu en logistikplanerare med IT-intresse inom operationsavdelningen till Sievert AB.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sievert AB.

Om företaget

Sievert AB är världsledande inom utveckling av högkvalitativa värmeverktyg för professionella användare. Varumärket och företaget Sievert har funnits i över 130 år och jobbar idag tillsammans med internationella kunder i mer än 50 länder. Här finns med andra ord över 130 år av erfarenhet, decennier av teknisk support och diskussioner med användare för att ta fram de allra bästa värmeverktygen. Sievert-gruppen består av Sievert AB i Sverige, produktion i Estland och försäljningsenheter i Tyskland, Belgien, England, Italien och USA. Företaget ingår i Rothenberger-koncernen med huvudkontor i Tyskland.

Arbetsuppgifter

I rollen som logistikplanerare ansvarar du för samordning och övervakning av logistiken för samtliga aspekter av Supply Chain för att säkerställa produktflödet. Du kommer i rollen ha ansvar för ett antal leverantörer där du säkerställer planering och leverans i de dagliga logistikflödena. Du hanterar även processer för inköp, frakt och lager. Vidare har du ansvar för prognostisering och rapportering av Sievert Operations KPI:er där du veckovis och månadsvis tar fram och analyserar exempelvis leveransprestanda, ledtider och lagervärde. I rollen har du daglig kommunikation med både externa och interna kontakter, både inom Sverige och utomlands. Vidare hanterar du IT kopplat till Supply Chain, där du bidrar till att förbättra och effektivisera systemprocesser i ERP systemet MS Dynamics NAV och SAP. Du rapporterar direkt till Operations Manager.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• 2-5 års arbetslivserfarenhet av logistikplanering
• Eftergymnasial utbildning inom logistik eller annan teknisk inriktning
• Intresse för IT och systemutveckling
• Erfarenhet av arbete i ERP-system exempelvis Microsoft Dynamics NAV eller SAP
• Goda kunskaper i Excel
• Svenska och engelska i tal och skift

Meriterande
• Erfarenhet av arbete i projekt alternativ lett egna projekt

Då du i rollen har mycket kontaktytor ställer det krav på god samarbetsförmåga och du trivs i en roll med mycket externa och interna kontakter. Vidare trivs du med att arbeta självständigt då du i rollen förväntas ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Därtill kommer du i rollen ansvara för att ta fram KPI:er och analysera, vilket ställer krav på en god analytisk förmåga.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supply Chain Management, logistikplanerare, logistikkoordinator, logistiker, logistik, IT, logistics, ERP, Dynamics NAV, produktflöde, logistikprocesser, Supply Chain

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3600801