Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikmedarbetare till Wenmec AB jobb i Kil på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikmedarbetare till Wenmec AB på Uniflex

Logistikmedarbetare till Wenmec AB

Uniflex Kil, Värmlands län Heltid
Jobbeskrivning
Wenmec AB är ett väletablerat verkstadsföretag. De tillverkar komponenter, kompletta produkter och kompletta systemleveranser för industrin. Kunderna finns på den internationella industriella marknaden inom segment som gruvindustri, marinindustri, försvarsindustri och entreprenadindustri. Produktionsanläggning och huvudkontor ligger i Kil i södra Värmland. Idag är de ca 110 medarbetare. Wenmec växer och söker just nu medarbetare till sin Logisitkavdelning. Arbetet i logisitikteamet hos Wenmec är varierande och du får ta del av olika arbetsuppgifter. Arbetet består i huvudsak av godshantering, inventering, lagerplatshantering, mottagningskontroll, packning, transportbokning samt lastning och lossning. Logistiken samarbetar även med och agerar support till produktionen. Till ditt stöd har du erfarna engagerade kollegor, Produktionsledare samt Produktionstekniker. Start: Omgående eller efter överenskommelse Lön: Enligt kollektivavtal Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag

Personliga egenskaper
Logistiken är en viktig avdelning för att få hela produktionen att fungera effektivt. Så för att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, flexibel, ansvarstagande och ha en positiv inställning. Du har förmågan att se vad som behöver göras och och hjälper till där det behövs. Alla på Wenmec arbetar som ett team, med god samhållning mellan kollegor där man hjälper varandra. Du behöver även vara effektiv och stresstålig, då det stundtals är ett högt tempo. Krav: • Truckkort • Körkort B Meriterande: • Affärssystemet Monitor • God vana av att köra motviktstruck • Grundkunskaper inom logistik • Traverskort • God datorvana Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55337