Jobbet Logistikkoordinator till välkänd kund i Perstorp har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistikkoordinator till välkänd kund i Perstorp publicerad av TNG

Heltidsanställd
Perstorp
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som Logistikkoordinator på ett internationellt och välkänt producerande bolag i Perstorp!

Vill du arbeta med logistikplanering och export på ett stort och välkänt företag? Letar du just nu efter din nästa utmaning inom Supply Chain? Sök då jobbet som Logistikkoordinator hos vår kund i Perstorp! Här får du möjlighet att planera och koordinera sjötransporter från produktion till slutkund och arbeta i en professionell och snabbfotad miljö.

Låter det spännande? Varmt välkommen in att ansöka!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande roll inom logistik och export, där du kommer att få insyn i hela flödet från ordermottagning till leverans. Tillsammans med dina kollegor löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund. Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke, vilket kommer att ge dig en attraktiv merit för kommande karriärmöjligheter.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Logistikkoordinator kommer du att ansvara för en region eller ett land utanför Europa och säkerställa flödet från produktion till slutkund. Dina primära arbetsuppgifter att vara:

  • Ta emot och administrera ordar från dina kunder samt och koordinera dessa med säljavdelningen.
  • Planera, koordinera och boka sjötransporter från produktionssiter i Europa till slutkund.
  • Säkerställa att transporter når destinationen och även att lösa problem som kan uppstå på vägen.
  • Ta fram dokumentationen som krävs vid export baserat på kundens önskemål eller legala krav.
  • Dagligen ha kontakt med kunder och transportörer gällande status på leverans samt information om ordar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett team på 13 personer, som tillsammans ansvarar för ordermottagning, kundkontakt och leverans utanför Europa. Du kommer att rapportera till Customer Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 6 månader.

Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bakgrund inom transport, logistik eller Supply Chain och som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är väldigt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med export och exportdokumentation. Då majoriteten av all kommunikation kommer att ske på engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska både i tal och skrift. Då du kommer att arbeta med administration i SAP är det en stor merit om du har arbetat inom detta tidigare alternativt motsvarande ERP-system.

Som person söker vi dig som är strukturerad och som älskar att planera och koordinera sina dagar i förväg. Du trivs i en miljö som sätter press på dig, där du jobbar efter deadlines. Då du kommer att lösa logistikrelaterade problem är det viktigt att du tycker att detta är motiverande och roligt. Då du kommer att bli en del av ett härligt gäng kollegor, ser vi gärna att du gillar att arbeta tillsammans med andra och gärna sträcker ut en hand för att stötta en kollega.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

7AA8E01AC50C466D8CA4AA5D6F1F9A1C

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till