Jobbet Logistikkoordinator till kund i Perstorp har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistikkoordinator till kund i Perstorp publicerad av TNG

Heltid
Perstorp
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som är tillgänglig omgående till ett uppdrag som kundorienterad Logistikkoordinator hos vår kund i Perstorp!

Vill du arbeta med att planera och koordinera transporter för ett globalt företag i Perstorp? Brinner du för att lösa problem och att arbeta i en fartfylld miljö med mycket kundkontakt? Då erbjuder vi dig konsultuppdraget som Logistikkoordinator hos vår globala kund i Perstorp med start omgående! Här får du chans att utvecklas inom Supply Chain-området i en spännande roll med mycket ansvar!

Är du vår nya Logistikkonsult? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett uppdrag på ett internationellt företag med ett välkänt varumärke. Här får du arbeta i ett sammansvetsat team där ni tillsammans motiverar och stöttar varandra i vardagen. Du kommer att få chansen att arbeta i en utvecklande roll inom Supply chain, där du kommer att få insyn i hela logistikflödet från produktion till leverans. Inom Logistik- och Kundtjänstteamet löser ni transportrelaterade problem dagligen och säkerställer företagets viktigaste process - att leverera produkt till kund.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Lokistikkoordinator kommer du att ansvara för ett eget antal kunder och säkerställa leverans av produkter från produktionssiterna till den globala marknaden. 

  • Du kommer att ansvara för att planera, koordinera och boka transporter från produktionssiter till den Nordiska och Tyska marknaden. 
  • Du kommer att ansvara för att säkerställa att transporter når destinationen och även att lösa problem som kan uppstå på vägen.
  • Du kommer även att arbeta med att ta fram dokumentationen som krävs vid transporten baserat på kundens önskemål eller legala krav. 
  • Dagligen ha kontakt med kunder och transportörer gällande status på leverans samt information om ordar.
  • Ta emot och administrera ordar från dina kunder samt och koordinera dessa med säljavdelningen. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara en del av ett team på 30-talet personer, som tillsammans ansvarar för transporter inom Europa. Du kommer att rapportera till Customer Service Manager. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och till och med 2018-12-31. 

Vid din sida på TNG kommer du ha en dedikerad Konsultchef som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en bakgrund inom transport, logistik eller Supply Chain, antingen från en eftergymnasial utbildning alternativt från tidigare arbetslivserfarenhet. Då majoriteten av all kommunikation kommer att ske på engelska behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska både i tal och skrift. Då du kommer att arbeta med administration i SAP är det en stor merit om du har arbetat inom detta tidigare alternativt motsvarande ERP-system. 

Som person söker vi dig som är strukturerad och som älskar att planera och koordinera sina dagar i förväg. Du trivs i en miljö som sätter press på dig, där du arbetar efter tighta deadlines. Du gillar att lösa problem och att anta utmaningar. Då du kommer att bli en del av ett härligt gäng kollegor, ser vi gärna att du gillar att arbeta tillsammans med andra och gärna sträcker ut en hand för att stötta en kollega. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E7F270BA18204D1D802B26EFE9AB66E2

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till