Jobbet Logistikkoordinator till ett stort och spännande företag i Linköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikkoordinator till ett stort och spännande företag i Linköping! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två logistikkoordinatorer till ett stort och spännande uppdrag i Linköping!

Det övergripande syftet med rollen som logistikkoordinator är att ur kvalitetssynpunkt och med kunden i fokus hantera och koordinera transporter samt säkerhetsställa att gods levereras enligt överenskommelse, i rätt tid och till rätt pris. Som logistikkoordinator kommer du även att hantera kundordrar i form av exempelvis fakturering, avvikelsehantering, bokning och uppföljning i enlighet med kundens överenskomna process. Du kommer även att ansvara för att SOP’er, interna-, externa instruktioner, kund- och transportavtal ständigt hålls uppdaterade och är aktuella. Likaså gäller att säkerhetsställa att affärsområdets system är uppdaterade med rätt och relevant information.

 Du kommer agera ansiktet ut mot kund och i enlighet med företagets strategier och ramverk företräda företaget på ett professionellt sätt för att utveckla och bibehålla goda relationer till företagets kunder.

 I ditt arbete som logistikkoordinator kommer du även:

  • Arbeta proaktivt för att säkerställa att kundkrav uppfylls alternativt göra nödvändiga förändringar/återkopplingar till kund om processen skulle avvika från vad som är överenskommet.
  • Delta i och kunna driva operativa möten med kunder och leverantörer
  • Arbeta med kundnöjdhet och genomföra regelbundna uppföljningar
  • Handlägga reklamationsärenden i enlighet med företagets ramar och rutiner.

Formell kompetens

  • 2-3 års erfarenhet i logistikbranschen

Meriterande

  • 4PL

Vi ser att du har goda kunskaper inom:

  • Officepaketet
  • Excel - extra viktigt
  • Engelska i tal och skrift

Din bakgrund
Vi ser att du som söker är en effektiv administratör med 2-3 års yrkeserfarenhet från logistikbranschen gärna inom 4PL. Du har jobbat med att skapa goda relationer internt och externt med hög serviceinriktning. Du har erfarenheter att möta kunder och identifiera deras behov på ett positivt och professionellt sätt.  Du har erfarenheter som har gett dig hög förståelse och kunskap inom operativa processer och transportsätt. 

Personliga egenskaper
Som person så ser vi att du har en god kommunikationsförmåga, du får inte vara rädd att använda telefonen då den är ett viktigt verktyg. Du ska vara mål- och resultatinriktad  och inte ha några problem med att våga ta på dig saker samt jobba i ett högt tempo. Du är en duktig problemlösare som är noggrann och strukturerad samt att du arbetar på ett kvalitetsmedvetet sätt för bästa resultat. Du ska vara lätt  att kunna jobba med i ett team och du har en hög samarbetsnivå, du ska även kunna prioritera rätt för vad som behöver göras just nu. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Visstid /Linköping

Tillträdesdag
Omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

64517

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till