Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikkoordinator till Alfa Laval i Tumba jobb i Tumba på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikkoordinator till Alfa Laval i Tumba på Randstad AB

Logistikkoordinator till Alfa Laval i Tumba

Randstad AB Tumba, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Som logistikkoordinator ingår du i ett sammansvetsat team där ni tillsammans är ansvariga för hela värdekedjan från leverantör till kund. Du har ett stort kontaktnät både internt och externt (bl.a med leverantörer, säljbolag/kunder, Warehouse, speditörer) vilket gör jobbet både varierande och roligt. 

Vi värdesätter en öppen kultur där vi tycker om att hjälpa varandra. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och vi lägger stor vikt vid balans mellan privatliv och arbete.  Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett internationellt, öppet och trevligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder.

Vad sägs, kanske är du vår nya logistikkoordinator?


ansvarsområde.

I rollen som logistikkoordinator är du ansvarig för hela värdekedjan från leverantör till kund. Du har kontakt med leverantörer och följer upp och förbättrar deras leveransförmåga. Att jobba med ständiga förbättringar och utveckla våra processer är en naturlig del av vardag.

Du tillhör distributionscentret i Tumba som levererar reservdelar till en stor del av Alfa Lavals produktsortiment och tillsammans med våra kunder bidrar vi till en mer hållbar framtid. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har;
• Relevant eftergymnasial utbildning 
• Supply Chain Management
• Kundvana
• Affärssystem (gärna Movex).
• Microsoft Office
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Du är flexibel och  trivs i en internationell miljö med stundtals högt tempo. Vi värdesätter att du är självgående och ser möjligheter till förbättringar i vår vardag. Du gillar att vara en del av ett sammansvetsat team och få bidra.


ansökan.

Sista ansökningsdag för rollen 2021-10-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
För information: För det här uppdraget samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Kristin Olofsson, [ Email address blocked ] 072-988 90 38 gärna svarar på dina frågor om rollen som logistikkoordinator.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360073