Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Logistikkoordinator sökes till Xella! på StudentConsulting

Logistikkoordinator sökes till Xella!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du nyexaminerad inom logistik eller ekonomi och vill utvecklas i ett internationellt bolag? Har du en analytisk- och administrativ förmåga och drivs av att effektivisera logistiska flöden? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Xella International är en tysk koncern och världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksandsten. Med ett brett sortiment av isoleringsplattor, bärande väggar, mellanväggar, balkar, tak- och bjälklagselement erbjuds kunder allt byggmaterial till hela råhuset från Xella. De har flera starka varumärken som bland annat Ytong, Silka, Multipor och Hebel. Xella har 7000 anställda runt om i världen i Europa och fabriker i Polen, Tyskland och Nederländerna. Till deras Sverigekontor söker vi nu en logistikkoordinator som kommer att ingå i ett team på 6 personer och rapporterar till logistikchefen för Sverige. I rollen som logistikkoordinator arbetar du brett med orderhantering från offert till faktura i affärssystemet SAP och ansvarar för dina egna beställningar. Du kommer att säkerställa att kunder får korrekta beställningar inom rätt tidsram och har många kontaktytor med såväl kunder i Sverige som fabriker i Polen, Tyskland och Nederländerna. Dina huvudsakliga ansvarsområden består av:

- Orderhantering i affärssystemet SAP
- Hantera inkommande beställningar i mail och telefon
- Bokningar, reklamationer, avvikelser, transporter
- Löpande kundkontakt med fabriker och transportbolag
- Ansvar för hela leveransen från orderläggning till fakturering

Detta är en direktrekrytering med beräknad start omgående och med hänsyn till uppsägningstid. Detta innebär att du blir direkt anställd av Xella International och StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en 6 månaders provanställning med goda utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst tillämpas vanliga kontorstider 08.00 – 17.00 och vid uppstart ges en introduktion. Du sitter på Xellas kontor i Huvudsta Gård i Solna, Stockholm. Vid övriga frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rania Yousef via [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller inköp. Du som söker är i början av din karriär och vill utvecklas i en internationell miljö där du får en övergripande insikt i en logistikorganisation. Har du 1 – 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande men inget krav. Krav för tjänsten är att du besitter flytande språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Besitter du kunskap inom polska eller tyska är detta meriterande men inget krav. För att passa in för tjänsten är du självgående, strukturerad och initiativtagande då du trivs i en roll med många bollar i luften i ett dynamiskt bolag. Vi söker dig som är serviceinriktad, analytisk och administrativt lagd samt har en god kommunikativ förmåga då du trivs att arbeta med många kontaktytor. Du är driven, flexibel och nyfiken på att ta dig an nya arbetsuppgifter och lösningsorienterad i snabbt förändrade arbetssituationer. Vi ser gärna att du har en god systemvana i Excel och det är meriterande om du har arbetat i SAP tidigare. Xella söker en driven medarbetare som trivs att arbeta i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56477