Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikkoordinator sökes till transportföretag! jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikkoordinator sökes till transportföretag! på Framtiden

Logistikkoordinator sökes till transportföretag!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du arbeta med logistik inom transportbranschen och tycker du om att vara spindeln i nätet?? Gillar du problemlösning och kundkontakt? Just nu söker vi en logistikkoordinator till vår kund i Göteborg.

Om företaget
Vår kund är den ledande leverantören av bulklogistik i Skandinavien. Med utgångspunkt från de nordiska länderna driver företaget mer än 2500 bulkcontainrar av olika dimensioner och tekniska specifikationer som används för transporter i Västeuropa. De är specialiserade på nationella och internationella transporter, lagring, hantering och andra logistiktjänster för torra och flytande bulkprodukter.

Arbetsuppgifter
I din yrkesroll kommer du att arbeta i företagets största affärsområde som är uppdelat i två team, varav 11 logistikkoordinatorer i varje. Till en början kommer du få en gedigen upplärning på plats men senare finns det möjlighet att arbeta hemifrån till viss del om så önskas. Du kommer även att ansvara för trafiken inom Europa med fokus på kundens transporter och terminalaktiviteter mellan Norden och övriga Europa. Du kommer att ansvara för olika flöden, allt från när en order kommer in till att transporten är avklarad. Arbetsuppgifterna innefattar att boka och planera transporter och terminalaktiviteter med hjälp av externa operatörer på väg, järnväg och sjö. I din roll har du kontakt med både kunder, leverantörer avseende såväl de operativa som ekonomiska delarna.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en likande roll. Du vill vara med att utvecklas tillsammans med företaget och ser därav långsiktigt på rollen.

Skallkrav
- Utbildning inom logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området
- Behärskar Excel
- Flytande i svenska och engelska

Meriterande
- Arbetat i en likande roll tidigare
- Körkort

Personliga egenskaper
- Noggrann
- Strukturerad
- Samarbetsvillig

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna anställning kommer du gå över till att bli anställd hos kund direkt.

Villkor:
Placering: Göteborg
Start: Så snart som möjligt
Arbetstider: Kontorstider

Skallkrav - Utbildning inom logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande erfarenhet inom området - Behärskar Excel - Flytande i svenska och engelska Meriterande - Arbetat i en likande roll tidigare - Körkort Personliga egenskaper - Noggrann - Strukturerad - Samarbetsvillig
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049293035