Jobbet Logistikkoordinator sökes till Nordens ledande batterileverantör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikkoordinator sökes till Nordens ledande batterileverantör! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Som Logistikkoordinator på företaget Celltech kommer du ha ett stort ansvar och ha många bollar i luften samtidigt. Därav kommer du få mycket god användning av din tidigare kunskap från en liknande arbetsroll! Du tillhör ett prestigelöst team på 12 personer som andas teamspirit och resultat, och som sitter i fantastiska lokaler på 17e våningen i Kista Science Tower! Lockar det dig att axla en spännande logistikroll och samtidigt arbeta med utsikt över hela Västerort varje dag? Sök tjänsten som logistikkoordinator redan idag!


Om tjänsten
Vår kund är en ledande leverantör i Norden och utvecklar både batterier och batterisystem för alla typer av applikationer. Då en kollega nu går vidare söker vi efter en ersättare som kan ta sig an rollen som logistikkoordinator med bravur. Som logistikkoordinator är du ansvarig för arbetet som sker back office på företaget. Dina främsta arbetsuppgifter är relaterade till inköp, orderregistrering och orderbevakning samt generell underhållning av logistiken. Du kommer jobba tätt med två andra kollegor där ni tillsammans hjälps åt, men du är den som agerar med specialistkunskaper inom inköpsområdet.

Till en början sträcker sig uppdraget på 6 månader, du kommer täcka upp logistikkoordineringen medan företaget söker efter en ny logistikchef. Är du rätt person är det däremot inte omöjligt att det blir du som framöver får axla rollen som logistikchef.

Du erbjuds

• Två veckors gediget introduktionsarbete av nuvarande logistikchef. Tanken är att du ska gå bredvid henne för att suga åt dig så mycket kunskap som möjligt innan hon går vidare och du får ta över majoriteten av hennes ansvarsområden.
• En möjlighet att verkligen visa framfötterna! Är du riktigt duktig i rollen finns det stor chans för dig att få mer ansvar och utvecklas ytterligare!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande på heltid: www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

• Registrera, hantera och bevaka ordrar
• Arbeta med inköp och anskaffning av produkter
• Koordinera med logistik gällande exempelvis leverans och transport

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• En avslutad högskoleutbildning, med fördel inom områdena logistik/inköp/ekonomi.
• Omkring 1 års erfarenhet från en liknande arbetsroll.
• Obehindrad i det svenska och engelska språket. Majoriteten av kommunikationen är på svenska.

Det är meriterande om du:
• Har erfarenhet från att arbeta med tullsupport från utlandet
• Har arbetat i affärssystem tidigare

Som person är du noggrann i ditt arbetssätt, du lämnar ingenting åt slumpen och lägger märke till viktiga detaljer. Vidare besitter du en analytisk förmåga, och ser enkelt lösningar i de problem som uppstår på arbetsplatsen. Du är också prestigelös på så vis att du gärna hjälper dina kollegor och stöttar upp där det behövs i organisationen, även om det inte alltid är inom just din arbetsbeskrivning.

Övrig information

• Start: 12e augusti
• Omfattning: Heltid, 8-17 (möjlighet till flextider)
• Längd på uppdraget: 6 mån, chans till förlängning
• Placering: Kista Science Tower
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work till följande mail: sts01@academicwork.se.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Celltech här: https://celltech.se/

Referens

15029967-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till