Jobbet Logistikkoordinator på marknadsledande logistikföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikkoordinator på marknadsledande logistikföretag! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för transport och logistik? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig som söker en logistiktjänst där du får arbeta med hela kedjan! Det finns goda möjligheter för rätt person att även arbeta kvar långsiktigt. Finner du tjänsten intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för Nordic Bulkers räkning en logistikkoordinator. Arbetstiderna är mån-fre kl.08.00-17.00. Du kommer arbeta inom kundens största affärsområde som är indelat i två team bestående totalt av 11 logistikkoordinatorer. Nordic Bulkers är ett bolag som satsar långsiktigt på sina medarbetare. De söker därför dig som ser dig långsiktigt i tjänsten. Historiskt ser Nordic Bulkers internt vad gäller chefsrekryteringar och är ett bolag där lojalitet, på sikt, betalar sig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är ett konsultuppdrag på lång sikt med möjligheter att i framtiden få en direktanställning.

Arbetsuppgifter
Som logistikoordinator kommer du ansvara för trafiker inom Europa med fokus på kundens transporter och terminalaktiviteter mellan Norden och övriga Europa. Det handlar om att boka och planera transporter och terminalaktiviteter med hjälp av externa operatörer på väg, järnväg och sjö. I rollen har du kontakt med både kunder och leverantörer avseende såväl de operativa som ekonomiska delarna.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som läst en utbildning med inriktning mot logistik/spedition, ekonomi eller motsvarande. Du talar och skriver obehindrat på engelska och har goda kunskaper inom Excel.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare, gärna inom spedition, ekonomi eller flödesplanering.

Som person är du noggrann, lyhörd, strukturerad och besitter en god samarbetsförmåga. Du besitter en mycket god serviceförmåga gentemot såväl kunder som leverantörer och eftersom tjänsten stundvis innefattar ett högt tempo är det viktigt att du är stresstålig.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Omgående, med viss flexibilitet
• Omfattning: Långsiktigt
• Placering: Centrala Göteborg
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Referens

15036153-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till