Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikkoordinator / Supply Chain till Goodyear jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikkoordinator / Supply Chain till Goodyear på Bravura

Logistikkoordinator / Supply Chain till Goodyear

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare erfarenhet inom Supply Chain, logistik- och transportbranschen? Är du serviceminded och strukturerad samt trivs i en roll med många kontaktytor? Vill du dessutom bli en del av ett mindre team och få användning av din goda förmåga att lösa uppkomna problem? Hos Goodyear erbjuds du en varierande roll i en internationell miljö.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Goodyear.

Om företaget

Goodyear är ett av världens största däckföretag med ca 65,000 anställda och har produktion på 47 platser i 22 länder runt om i världen. Goodyear Nordic marknadsför framgångsrikt och säljer däck i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. I dagsläget finns 130 anställda medarbetare i Norden.
Läs mer om företaget [ Link removed ] .

Arbetsuppgifter

I rollen som logistikkoordinator är du en del av Goodyears logistikteam där du tillsammans med dina kollegor arbetar lösningsorienterat och serviceinriktat med att säkerställa att företaget har ett bra logistikflöde. Du hanterar den fysiska logistikprocessen, kontrollerar och styr logistikservicepartners som kontrakterats för distributionstjänster. Därtill ansvarar du för den dagliga driften av transporter och säkerställer att kommunikationen mellan alla parter sker med en stark känsla av service. Detta innebär arbetsuppgifter såsom att styra produktdistributionen tillsammans med lagerteamet och det internationella transportteamet samt följa upp eventuella avvikelser kring överenskomna standarder, kontrakt och serviceavtal. Vidare arbetar du med att analysera transportkostnaderna och utifrån det bygger du upp en kultur som talar för kostreduceringar. Du upprätthåller samt kontrollerar leverantörsrelationer genom KPI:er och regelbundna granskningar.

Utöver dina dagliga arbetsuppgifter så deltar du i olika projekt och tillsammans med din avdelning och andra avdelningar arbetar ni med kontinuerliga förbättringar för att effektivisera processer och flöden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst 2–5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom logistik/transport eller Supply Chain
• Goda kunskaper i Officepaketet främst inom Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Högskoleutbildning inom exempelvis logistik, ekonomi, IT eller Supply Chain är meriterande
• Kunskaper i SAP är meriterande

Du är affärsdriven och strävar ständigt efter hög kvalitet gällande transport, logistik, kundnöjdhet och hållbarhet. Vidare är du analytisk lagd och kan snabbt skapa dig en förståelse för siffror och har ett logiskt angreppssätt. Du gör beräkningar och analyserar utfall vilket kräver ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Därtill har du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Södermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistikutvecklare, logistikkoordinator, inköpare, transport, logistik, lager, däck, intetnationell, goodyear, heltid, distribution controller, supplay chain,

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3613601