Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikingenjör till Flen jobb i Flen på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikingenjör till Flen på Randstad AB

Logistikingenjör till Flen

Randstad AB Flen, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Som logistikingenjör kommer du att ansvara för att driva förbättringsarbete inom Logistik och vara delaktig i övriga fabrikens förbättringsarbete. Låter det som ett arbeta för dig, då har vi uppdrag för dig! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Som logistikingenjör kommer du att ansvara för att driva förbättringsarbete inom Logistik och vara delaktig i övriga fabrikens förbättringsarbete. Du kommer att analysera och hantera systemdata och utföra och implementera beslutade förbättringar och arbeta främst med ständiga förbättringar och enkla ingenjörsuppgifter som frekvensstudier, standarddriftsprocedur. Utför små förändringar i flöden och interna logistikupplägg.

Du kommer att ingår i Logistikteamet om totalt 11 personer idag.arbetstider.

Vi ser gärna start i februari eller omgående hos kund med uppdrag fram till årsskiftet. Arbetstid: dagtidkvalifikationer.

Vi söker dig som har:

-       Tidigare arbetserfarenhet av Logistik
-       Du har kunskap om och erfarenhet av LEAN och förbättringsarbete
-       Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
-       Erfarenhet av Projektarbete
-       Kunskaper och erfarenhet av affärssystemet IFS

Vi ser att du som person drivande och söker ständigt möjligheter till förbättringar. Du är självgående, utåtriktad och strukturerad. För denna roll är det viktigt att du har analytiskförmåga och är stresstålig där du är van att ha många bollar i luften. Du är duktig på kommunikation både i tal och skrift och tycker det är viktigt med samarbeta i team.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2022-02-04 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Bergvall, konsultchef, [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201375092