Jobbet Logistikföretag i Upplands Väsby söker supportmedarbetare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistikföretag i Upplands Väsby söker supportmedarbetare! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en fena på multitasking och vill jobba i ett härligt team? Är du den som skapar ordning och reda i din omgivning? Vi söker dig som tycker det är roligt med kundservice och vill utveckla din sociala förmåga och skaffa dig meriterande kunskaper redan under studietiden. TNT söker två universitets- eller högskolestudenter som har minst 1 år kvar av studierna. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Academic Work söker 2 studenter som kommer dela på en heltidstjänst i TNT:s leveransteam. Som leveransstöd kommer du vara en del av ett sammansvetsat och erfaret team på fyra personer. Vi söker dig som kan arbeta 2-3 dagar i veckan 10.30-19.00. Med ett fokus på att upprätthålla god service och hitta smidiga lösningar kommer du stötta chaufförerna i deras dagliga arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT.

Kandidatprofil

Som leveransstöd kommer du arbeta med att besvara telefonsamtal från både kunder och chaufförer som behöver din hjälp. Du kommer även arbeta förebyggande genom att besvara mail.

Du kommer till exempel att:

* Ha daglig kontakt med kunder, chaufförer och inhyrda åkerier
* Vara delaktig i importprocessen

Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i grupp, med mycket kundkontakt och ha ett högt tempo i arbetet. Du drivs av att lösa problem och att hjälpa både kunder och chaufförer i deras arbete.

* Är studerande på högskola/universitet och har minst 1 år kvar av dina studier
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då detta kommer krävas i arbetsuppgifterna
* Har brinnande intresse för service och administration
* Har god datorvana

Det är meriterande om du

* Har god kännedom i Stockholmsområdet

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och tycker om att ha många bollar i luften. Eftersom du kommer ha mycket kundkontakt är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till olika typer av kunder. Du trivs bra med att arbeta i grupp, men också trivs bra med att arbeta självständigt. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mail som arbetsredskap.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Vid behov, ca 2-3 dagar i veckan
* Placering: Upplands Väsby
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TNT önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15019813-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till