Jobbet Logistikföretag i Upplands Väsby söker administratör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikföretag i Upplands Väsby söker administratör! publicerad av Academic Work

Deltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

TNT söker just nu en student som är ute efter ett utvecklande och meriterande deltidsjobb. Om du är strukturerad som person och vill jobba administrativt så tveka inte att söka. Vi har det perfekta tillfället för dig att få chansen att jobba på framgångsrika TNT i ett härligt team! Vi söker dig som vill få mer erfarenhet av administrativt arbete och har ett intresse för logistik. TNT söker två universitets- eller högskolestudenter som har minst 1 år kvar av studierna. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Academic Work söker 2 studenter som kommer dela på en deltidstjänst i TNT:s exportteam. Som administratör kommer du tillhöra ett mindre team som alltid hjälps åt och arbetar tillsammans. Vi söker dig som är tillgänglig och kan vara på plats 2-3 dagar i veckan (mån-fre), 16-21. Fokuset i den här rollen kommer att vara att arbeta med den administrativa sidan av TNT:s exporttransporter - där logiskt tänk och noggrannhet är A och O.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TNT. Det finns även goda chanser för dig att jobba här över sommaren!

Kandidatprofil

Som administratör kommer du arbeta med datorn som ditt främsta arbetsverktyg där bland annat dokument behöver stansas in. Du kommer även ha kontroll över TNT:s exportklarering och ha översikt på att leveransdatan stämmer!

Du kommer till exempel att:

* Föra kontroll över handelsfakturor
* Rapportera till faktureringsavdelning
* Lägga in försändelser för tullning

Tjänsten passar dig som tycker administrativt arbete är intresseväckande och vill få mer kännedom i liknande arbetsuppgifter. Vidare är det viktigt att du trivs i en ansvarsfull roll där du kan vara självgående samtidigt som du för ett bra samarbete med de andra i teamet.

* Är studerande på högskola/universitet och har minst 1 år kvar av dina studier
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då detta kommer krävas i arbetsuppgifterna
* Har god datorvana
* Har ett brinnande intresse för administration

Som person har du ett logiskt tänk, ett noggrant tillvägagångssätt och trivs i en roll där arbetsuppgifter kan vara rätt återupprepande. Vidare är du effektiv i ditt arbete och kan strukturera upp dina arbetsuppgifter på ett tydligt sätt. Att vara snabb vid tangentbordet är en viktig egenskap i den här rollen!

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Vid behov, ca 2-3 dagar i veckan
* Placering: Upplands Väsby
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TNT:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15021536-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till