Jobbet Logistiker till våra kunder i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistiker till våra kunder i Göteborg publicerad av Poolia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du en högskoleexamen i Logistik, Supply Chain eller liknande område inom logistik? Söker du efter en ny utmaning och vill jobba för välkända kunder? Då har vi chansen för dig! Vi på Poolia söker Logistikers, Inköpare, Materialplanerare och Supply Chain Coordinators för kommande uppdrag i Göteborg. Uppdragen är oftast på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Ta chansen och hitta ditt drömjobb idag!

Om tjänsten
Våra konsultuppdrag inom logistik brukar vanligtvis innebära daglig kommunikation med olika intressenter och fokus på marknadens behov och affärsområden . De huvudsakliga arbetsuppgifter handlar vanligtvis om att identifiera och definiera utvecklings- och förbättringsområden samt implementera förbättringar för att bidra till framgång.

Ett urval av förkommande arbetsuppgifter:

• planera all transport till kunder
• leveransbevakning
• Komplex logistikanalys
• Förhandlingar
• Kundkontakt
• hantera ordrar
• fakturahantering
• följa upp processer och agera för att nå målen

Vem är du?
Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom logistik eller liknande.

Vi tror att du som söker har en förmåga att se helheten och är affärsmässig. Vidare tror vi att du är en engagerad teamplayer med stor initiativförmåga och drivs av att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och är flytande i engelska samt svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du besitter ytterligare språkkunskaper och har erfarenhet av att arbeta i SAP.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Referens

57353

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till