Jobbet Logistiker till Macgregor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistiker till Macgregor publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av transportlogistik? Vill arbeta i en internationell koncern inom den marina industrin? Då har vi tjänsten för dig!
Företaget arbetar med tekniska lösningar och tjänster för hantering av marina lastflöden. De är världsledande inom sitt segment och deras produkter används inom i hamnar och terminaler samt ombord på fartyg. De ingår i en global koncern och levererar produkter till hela världen.

I tjänsten kommer du att ansvara för planering och bokning av transporter, på väg och sjö, där du arbetar med logistikflöde över hela världen. Du ansvarar för ett eget flöde samt att ta fram lösningar på de olika problem som kan uppstå så att transporten kommer på rätt plats i rätt tid. Du ansvarar för kommunikation med transportörer och terminaler, likväl som övriga interna och externa intressenter internationellt

Bland annat består uppgifterna av;
- Boka och avisera transporter över hela världen
- Kontakter med kunder och leverantörer, framförallt på engelska
- Samordning angående transporter internt vilket innebär mycket kontakt med inköpsavdelningen och de tekniska avdelningarna
- Hantering av tulldokument, fakturor och annan administration

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, tillsvidare. Detta innebär att du är anställd hos StudentConsulting och arbetar på plats hos vår kund. Arbetstiderna är kontorstider och tjänsten är planerad att starta i februari 2018. Vår kunds kontor är beläget vid Högsboområdet i Göteborg.

Kunskaper för uppdraget

Till denna tjänst söker vi dig som har:
- ca 2 års erfarenhet inom logistikplanering av sjö eller fordonstransport.
- Kunskap av tullregler, tulldeklarationer samt, letter of Credit (LC)
- Meriterande med erfarenhet av SAP samt goda kunskapar i Excell.
- Goda kunskaper i engelska och svenska
- Tekniskt intresse

Som person bör du vara driven och framåt
- Ha skinn på näsan och vara tydlig i din kommunikation och våga följa upp.
- Vara noggrann och strukturerad
- Vara logisk och god planeringsförmåga

Passar du in på beskrivningen? Sök då tjänsten urval och intervjuar sker löpande under december och januari.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

39842

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till