Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistiker till Axel Larsson Maskinaffär AB jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistiker till Axel Larsson Maskinaffär AB på Poolia

Logistiker till Axel Larsson Maskinaffär AB

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Om tjänsten
Har du erfarenhet av fraktbokning och operativt inköp?

Vi söker nu till Axel Larsson Maskinaffär AB en noggrann logistiker till huvudkontoret i Upplands Väsby. Axel Larsson Maskinaffär AB är ett helägt familjeföretag som levererat ventiler och instrument i hela Sverige sedan 1949.

Välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid och tillsvidare och du blir direkt anställd av Axel Larsson Maskinaffär AB.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Den här rollen innebär operativt arbete, du jobbar i det dagliga med frakter både in och ut, tullning, leveransuppföljning, operativt inköp mm. Du jobbar i en väl sammansvetsad mindre grupp där samarbete är ett ledord.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara: Sköta löpande inköp och avrop för att stötta produktionen, hantera bokningar från kund, d v s skapa och bekräfta bokningar, se till att samtliga transporter utförs i tid enligt kundens krav. Uppdatera system med relevant och korrekt information. Arbeta proaktivt med att informera kund om leveransstatus, eventuella incidenter och lösning på problemet. Svara på inkommande prisförfrågningar och lägga beställningar. Arbeta med daglig kundnöjdhet, genom regelbundna uppföljningar och ständiga förbättringar.

Vem är du?
Du är en person som har intresse av logistik och att ge hög kundservice. Du har några års erfarenhet av att arbeta med logistik, alternativt är du relativt nyutexaminerad från högskolan eller har en yrkesutbildning med inriktning mot logistik.
Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och kundfokus. Du skall ha hög social kompetens samt glimten i ögat. Tempot är högt och förmågan att arbeta strukturerat och att vara en effektiv administratör är av stor vikt. För att uppnå ditt och teamets mål måste du vara proaktiv och ha en stor inre drivkraft.

Om verksamheten
Axel Larsson Maskinaffär AB är en av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument, ett lite mer personligt alternativ till de många börsnoterade bolagen i vår bransch. Som ett fristående familjeföretag grundat 1949 fokuserar vi på långsiktiga relationer, närhet till våra kunder och ständiga förbättringar inom alla områden av vår verksamhet. Vi representerar ett femtiotal väletablerade tillverkare från främst Europa, Asien och USA och är auktoriserad partner för Siemens, Parker och Rotork. Företaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och har högsta kreditrating AAA. Huvudkontoret är placerat i Upplands Väsby norr om Stockholm.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61736