Jobbet Logistikcontroller till noterade tillväxtbolaget Karo Pharma AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikcontroller till noterade tillväxtbolaget Karo Pharma AB publicerad av Invici

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vi söker en logistikcontroller till Karo Pharma, ett läkemedels- och konsumenthälsobolag i stark tillväxt!

Är komplexa varuflöden och redovisning i en internationell miljö något som lockar dig? Tycker du att det är spännande med förändring och vill du vara med att skapa nya processer?

Du kommer som logistikcontroller att vara en del i fakturering, lageravstämning och analys samt få en unik insikt i verksamhetens flöden. Till en början kommer en stor del av arbetet att vara manuellt men ambitionen är att tillsammans med Digital Finance avdelningen, gå mot en automatisation. Detta kommer att innebära större fokus på analys framgent.

Om uppdragsgivaren
Karo Pharma är ett speciality pharmaföretag som utvecklar och marknadsför produkter till apotek och direkt till sjukvården. Karo Pharma erbjuder ”Smart choice for everyday healthcare”. Man äger och kommersialiserar tillförlitliga originalvarumärken inom receptbelagda läkemedel och receptfria konsumentprodukter. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsens lista för medelstora företag (Mid Cap). Karo Pharmas produkter är tillgängliga i mer än 60 länder med kärnverksamhet i Europa och Norden.

Karo Pharma erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm. Det här är en arbetsplats med goda möjligheter, för den som vill vara en del av ett kompetent team med ett stort eget ansvar.

Beskrivning av tjänsten
Som logistikcontroller kommer du att ansvara för:
– Order och fakturering avseende externa lager (3PL) globalt
– Hantering och avstämning av lager hos tillverkare (CMO)
– Avstämning mellan order, faktura, huvudbok och säljstatistik
– Lageravstämning mellan 3PL och Karo Pharmas affärssystem IFS
– Bokslutsreserver relaterade till lager
– IFRS 15 intäktsredovisning
– Balanskontoavstämningar
– Utveckling och förbättring av processer avseende fakturerings- och lagerområdet
– Delaktighet i digitaliseringsprojekt
– Delaktighet i analys av avvikelser mot standardkostnad
– Intrastat flöden
– Ad hoc uppgifter inom Finance

Du tillhör ekonomiavdelningen och ingår i ett team om tre personer som rapporterar till en teamleader för logistikcontrollers.

Vem är du?
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi. Du har god redovisningsförståelse och vi ser gärna att du har internationell erfarenhet. Erfarenhet av varuflöden, lager och produktkalkylering är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Vi tror att du efter examen arbetat ett par år i en komplex verksamhet med antingen redovisning och/eller controlling.

För att lyckas i rollen tror vi att du är analytisk och har ett stort verksamhetsintresse, du behöver kunna hantera en komplex struktur, samtidigt som du är prestigelös och kan hugga i gällande fakturering och att grotta ner dig i siffrorna. Som logistikcontroller har du en central roll i organisationen vilket kräver att du är utåtriktad, positiv och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära, många processer är inte klara vilket gör att du behöver vara trygg, ihärdig, kunna orientera dig i organisationen och driva och implementera förändringar på ett självständigt sätt.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Karo Pharma med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Referens

7335

Om företaget

Vi är ett rekryteringsföretag som fokuserar på ekonomer. Vi kan yrket, utifrån egen erfarenhet och lyhördhet, och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom.

Vi ser unikt på varje uppdrag och vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen. Processen är anpassad och knuten till vilken typ av tjänst du söker. Ser fram emot din kontakt!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till