Jobbet Logistikchef till AQ Plast i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikchef till AQ Plast i Västerås publicerad av Norén & Lindholm

Full-Time
Västerås

Arbetsbeskrivning

Mod & Respekt – Entreprenörsanda – Enkelhet

Ovan är några av de värdeord som vi på AQ lever efter. Låter det spännande? Vi tycker det! Vi är stolta över vårt företag och den positiva utveckling vi har. Tillsammans skapar vi en bra arbetsmiljö som vi tror på och som ligger till grund för vår fortsatta utveckling.

Som Logistikchef
hos oss får du en nyckelroll i organisationen och ansvarar för hela supply kedjan som omfattar bland annat orderregistrering, beredning, produktionsplanering och lager. Du ser till att distributionen flyter på effektivt, leder personal på order och supply samt på godsmottagning, utvecklar samarbeten med leverantörer, driver förbättringsprojekt och är allmän support till verksamheten. Du säkerställer även att vi håller våra system (Monitor) uppdaterade.

Vi söker dig
som kan logistik, produktionsekonomi och produktionsflöden och som gärna har en del kunskaper inom transportsektorn. Har du några års erfarenheter från liknande tjänst och från tillverkande företag så har du en bra grund för att lyckas. Vi vill även att du är bekväm med att hantera affärssystem och att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Eftersom personalansvar ingår i rollen så värdesätter vi din förmåga att leda. 

Du är framgångsrik i ett klimat där det är högt tempo. Du är en teamspelare och en prestigelös, lösningsorienterad och strukturerad person som trivs i en platt organisation där rak kommunikation och ansvarstagande är en hörnsten i verksamheten. 

Vi erbjuder dig

AQ är ett värderingsstyrt företag med prestigelös anda och entreprenöriell atmosfär. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Du kommer även att kunna påverka och utveckla arbetssätten inom ditt ansvarsområde. Tjänsten ingår i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till Platschefen. 

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Om företaget

AQ Plast AB är ett dotterbolag inom AQ-koncernen som bedriver verksamhet i Västerås, Anderstorp och Torslanda och har sammanlagt 140 anställda och en omsättning på 300 miljoner kronor. AQ Plast AB erbjuder formsprutning av termoplastdetaljer med högt ställda visuella och geometriska krav till krävande industrikunder och erbjuder i Anderstorp även tunnplåtsstansning och montering till kompletta produkter. För ytterligare info gällande AQ - koncernen har totalt 6 500 anställda och en årsomsättning på ca 5 miljarder SEK. Bolaget är noterat på Nasdaq. Läs gärna mer om oss här 
[ Link removed ] - Click here to apply to Logistikchef till AQ Plast i Västerås

I alla N&L’s rekryteringsprocesser 
blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? 

Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast den 25 oktober på [ Link removed ] - Click here to apply to Logistikchef till AQ Plast i Västerås eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Referens

norenlindholm2162

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till