Jobbet Logistikchef sökes för stort kommande projekt hos Transtema har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikchef sökes för stort kommande projekt hos Transtema publicerad av Academic Work

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara del av en framgångssaga och agera i en viktig roll som för bolaget framåt under kommande projekt? Är du logistiker idag och även arbetar inom telekom och är ute efter ditt nästa karriärsäventyr? Sök då tjänsten till Transtema, varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Academic Work söker för Transtemas räkning en Logistikchef med start så fort som möjligt till kontoret i Sätra. Transtema levererar projektering, design, byggnation, dokumentation, underhåll samt övriga konsulttjänster för kommunikationsnät. De planerar, projekterar samt bygger optofibernät och efter ett par år av kraftig expansion lägger de nu fokus på att bygga organisationen och processer för framtidens affärer.

Du erbjuds

• Möjlighet att vara en del av ett helt nytt projekt och skapa och utveckla rutiner och processer på egen hand.
• Möjlighet att växa på ett bolag som expanderar och får en allt större betydelse i vårt samhälle för varje dag som går.
• Resor kan förekomma till de olika lagren och du erbjuds flexibilitet kring detta då du självständigt lägger upp ditt arbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som Logistikchef kommer du att sätta ihop processer, regelverk och dagliga rutiner för ett specifikt kommande 5G-projekt. Du kommer att ha en central roll i olika upphandlingar och vara ytterst ansvarig mot underleverantörer. Vidare kommer du vara den som påbörjar nya samarbeten med logistikfirmor och kommunicerar med distributionsföretag. Som logistikchef för detta projekt kommer du också att bygga ett helt nytt logistiknät som sedan kommer användas av tekniker och andra medarbetare på bolaget. Du utgår från kontoret i Sätra men kan också behöva befinna dig på Transtemas lager runt om Stockholm med omnejd.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Tidigare har arbetat med logistikprocesser samt lösningar inom telekom i och utanför Sverige
• Har gedigen erfarenhet av systemlösningar för logistik
• Har erfarenhet av logistik kopplat till 3G och 4G och har god produktkännedom kring området
• Har ett brett kontaktnät inom branschen
• Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:

• Har arbetat med att införa systemstöd

Som person är du:

• Strukturerad
• Problemlösande
• Ansvarstagande

Vidare ser vi gärna att du som söker också är driven och har förmågan att se affären.

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: 6 månader med chans till förlängning
• Placering: Sätra, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Transtema levererar projektering, design, byggnation, dokumentation, underhåll samt övriga konsulttjänster för kommunikationsnät. Transtema planerar, projekterar samt bygger optofibernät.

Efter ett par år av kraftig expansion lägger de nu fokus på att bygga organisation och processer för framtidens affärer. De ingår i Transtema Group och är därmed ett dotterbolag i en större koncern med många spännande systerbolag inom fibertekniska tjänster, nätverkslösningar, Data Warehousing, fastighetsnät, installationsarbeten samt radiolänk. Deras utgångspunkt är den lokala historia och alla de nöjda kunder de har med sig. I kombination med deras nya marknadsposition via koncernen får de tillträde till nya affärer och därmed nya utmaningar och möjligheter.

Referens

15045053-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till