Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Logistikansvarig till Gynning Design! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Logistikansvarig till Gynning Design! på Academic Work

Logistikansvarig till Gynning Design!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker dig som har erfarenhet av logistik- och lagerarbete och som lockas av möjligheten att få arbeta hos ett etablerat designföretag vars nya lager är beläget på Ekerö. Är du ansvarstagande, prestigelös och trivs likaväl som att arbeta självständigt som i grupp? Har du truck-kort och erfarenhet av Fortnox? Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
Gynning Design grundades 2013 i en källare i Limhamn av Carolina Gynning och hennes mamma Agneta Gynning som båda är konstnärer och formgivare. Idén föddes när det började bli stor efterfrågan på Carolinas konst. Idag är Gynning Design ett stort etablerat företag som säljer både smycken och heminredning. De har återförsäljare över hela landet där några av landets största kedjor ingår och driver även en egen webbshop.

Gynning Design söker nu en logistikansvarig till deras nya lager i Ekerö med start i januari 2022. Du kommer vara del av ett litet sammansvetsat och prestigelöst team som är placerade runt om i Sverige. Arbetet är i det dagliga arbetet till stor del självständigt men innebär även kontinuerlig kommunikation och tight samarbete med de övriga i teamet.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.


Arbetsuppgifter
Som lageransvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för lagret på Ekerö. Du arbetar till största del ensam i företagets lager och bör därför trivas med att arbeta självständigt och kan på egen hand planera ditt arbete samtidigt som du trivs med och har lätt för att samarbeta och bibehålla kommunikation med ditt team.

I din roll som lageransvarig kommer huvuddelen av din arbetstid läggas på arbetsuppgifter såsom logistik- och orderplanering, hantering av orderbekräftelser och fakturering, plockning och packning av order samt förberedning av leveranser. Du har full koll på allt som händer på lagret och trivs likaväl med det operativa lagerarbetet som det administrativa kontorsarbetet.
Vi söker dig som

* Har erfarenhet av liknande roll inom logistik och lager
* Innehar truck-kort
* Erhåller goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Har erfarenhet av systemet Fortnox

Dina personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har inga problem med att vara flexibel när det behövs eller när andra behöver hjälp. Du har också en prestigelös och ödmjuk inställning och är inte rädd för att erkänna misstag när dessa sker.

* Ansvarstagande
* Strukturerad
* Flexibel
* Samarbetsförmåga

Övrig information

* Start: Januari 2022 - 6 månader initialt med mycket goda chanser till förlängning
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Ekerö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gynning Designs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Läs mer om Gynning Design här.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060992-SE