Jobbet Logistikansvarig till expanderande StickerApp har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Logistikansvarig till expanderande StickerApp publicerad av Future & Friends

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

På uppdrag av vår kund StickerApp med huvudkontor i Lomma, söker vi nu en driven Logistikansvarig som vill vara med på en spännande tillväxtresa med goda framtidsutsikter. I rollen som är nyinrättad i bolaget blir du en viktig nyckelspelare i deras fortsatta internationella expansion. Som Logistikansvarig är det du som ansvarar för logistikfunktionen som du får vara med och driva samt utveckla från grunden. 

Tilltalas du av att få representera ett modernt och satsande tillväxtbolag där teamarbete och utveckling värdesätts? Motiveras du av mixen av operativt och strategiskt arbete i ett bolag med tydlig framåtanda? Då har vi en unik karriärmöjlighet du inte får missa!

Företagspresentation
StickerApp är ett snabbväxande bolag inom digitalt tryck och e-handel som grundades 2006. Vi erbjuder konsumenten skräddarsydda lösningar och möjligheten att designa och skapa egna klistermärken och telefonskal. Vi är idag en av de större aktörerna på vår marknad globalt och sysselsätter omkring 55 anställda på vårt huvudkontor i Lomma samt har ett mindre kontor i USA. Vi har marknader i 15 olika länder som spänner över hela Europa, USA och Japan. Majoriteten av våra kunder är designers eller småföretag, men vi har alla typer av kunder. Vår företagskultur och arbetsmiljö präglas av en tydlig vi-känsla med en kreativ, öppen och lättsam atmosfär där alla är lika viktiga för vår framgång och där medarbetarnas insats och åsikt värdesätts. Vi erbjuder också det bästa kaffet i södra Sverige. Besök gärna StickerApp.com eller .se och CaseApp.com eller .se och kolla in våra instagramkonton @stickerapp och @caseapp för att skapa dig en egen uppfattning om oss som bolag.

Om tjänsten  
I rollen som Logistikansvarig kommer du att axla en viktig och nyinrättad nyckelroll för bolagets fortsatta expansion. Du förväntas utveckla logistikfunktionen från grunden men även säkerställa långsiktiga och hållbara strukturer för logistiken och den fortsatta tillväxten. Rollen är bred med såväl strategiskt som operativt arbete med många kontaktytor, såväl internt, externt och internationellt. Inledningsvis kommer du att introduceras grundligt och lära känna bolaget för att skapa dig en förståelse för hur verksamhetens olika avdelningarna samverkar. Du rapporterar till bolagets VD. I övrigt kommer din roll bland annat att innefatta: 

  • Aktivt bidra till att effektivisera och utveckla logistiken gällande strukturer, flöden och ledtider.
  • Upprätta och underhålla avtal med leverantörer samt hantering av prisfrågor. 
  • Täta kontakter med nationella och internationella leverantörer.
  • Ansvar för -och hantering av frågor som berör logistiken i allmänhet såsom tull, import och export men också kring leveranser, förbrukningsvaror och emballage.
  • Beräkningar och prognosarbete med relevans för logistiken samt beställningar av packmaterial
  • Kontinuerligt arbeta för att finna effektiva och bättre lösningar för en optimal logistikfunktion samt vara delaktig och initiativtagande i verksamhetens övergripande utveckling

Tjänstens utformning och ansvar kommer i takt med att bolaget växer kontinuerligt att anpassas och utvecklas. Då bolaget befinner sig i stark tillväxt och då rollen är nyinrättad i bolaget kommer det ges goda möjligheter att påverka din roll samt på sikt växa inom bolaget. 

Din bakgrund
Förmodligen är du som söker redo för en ny spännande utmaning där du med frihet under ansvar ges möjligheten att bygga upp samt utveckla logistikverksamheten. Vi tror att du har hunnit skapa dig en tillräcklig bredd och ett djup i din erfarenhet och att du lockas av ansvaret det innebär att självständigt axla en mångsidig och viktig roll. StickerApp har stora tillväxtplaner varför vi gärna ser att du delar passionen om att tillsammans framgångsrikt vidareutveckla bolaget där din insats blir viktig för deras fortsatta expansion.

Det är meriterande för tjänsten med en relevant eftergymnasial utbildning. Likaså om du har du motsvarande logistikerfarenhet med dig sedan tidigare, med fördel inom e-handeln samt om du har arbetat i ett bolag med internationell räckvidd. Det är dock inget krav. Det viktigaste är att du är målmedveten, siktar högt och söker utmaningen som tar din utveckling mot nya höjder. Flytande språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav samt att du har goda kunskaper i Excel och i vanligt förekommande system inom logistikområdet.

Vem är du? 
Vi söker dig som trivs i en dynamisk miljö med framåtanda, som präglas av högt tempo, flexibilitet och korta beslutsvägar. Som person skapar du dig enkelt en överblick över ditt arbete, ser möjligheter framför begränsningar och välkomnar problemlösning i det vardagliga arbetet. Du trivs med ansvar och när du får arbeta självgående, tar gärna initiativ och har ett effektivt och kommersiellt mindset. För att passa in hos StickerApp är det viktigt att du är en teamplayer, prestigelös och trivs i en föränderlig miljö där alla hjälps åt och motiverar varandra i vardagen. Är du dessutom trygg i dig själv och är bekväm i ditt sätt att kommunicera har du goda förutsättningar att lyckas i rollen.

StickerApp erbjuder dig
Ett utmanande arbete väntar dig som kräver både stor dedikation och ett hårt arbete men i gengäld utlovas en spännande resa utöver det vanliga. Du ansluter till ett framgångsrikt bolag som gjort stort avtryck på den internationella marknaden och kommer att ha väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Du omges av drivna och kompetenta kollegor som med värdefull kompetens och erfarenhet kommer vara ett stort stöd för dig i verksamheten och i din fortsatta utveckling. Medarbetarna är StickerApps viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig laganda.

Placering & start
Tjänsten är placerad på StickerApps huvudkontor i Lomma och tillsättning är snarast möjligt eller enligt överenskommelse. 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén, Future and Friends, på telefonnummer 072-6006421 alternativt via mail: daniel(at)futureandfriends.se 

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan 

#Logistik #StickerApp #Stickit #Logistic #E-commerce #e-handel #logistikansvarig 

Referens

teamtailor-939825-182109

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till