Jobbet Logistikansvarig sökes till Sävsjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Logistikansvarig sökes till Sävsjö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Jönköping
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du studerat logistik på högskolenivå? Är du en prestigelös person som vill arbeta inom produktion? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för vår kunds räkning som är beläget i Sävsjö en nyexaminerad logistikingenjör som kommer att arbeta som logistikansvarig. Tjänsten innebär att du kommer arbeta tätt tillsammans med VD och fungera som ett bollplank för organisationen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
-Begära in offerter på material
-Inköp av material
-Leveransbevakning
-Produktionsplanering
-Sköta mottagandet av ordrar.

I rollen som logistikansvarig kommer man även att arbeta med kvalitet och miljö samt kunna vara behjälplig mot andra avdelningar. Man kommer bland annat arbeta med produktionen, monteringen samt leveranser av ingående/utgående gods.
Vårt kundföretag tillverkar samt levererar produkter i skärande bearbetning i små och mellanstora serier. Tillverkningen sker i moderna maskiner och kundföretaget tillverkar såväl i metall som i plast

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som har en ingenjörsexamen, gärna inom logistik eller likvärdig utbildning. Som person ska du vara öppen för nya utmaningar och är prestigelös i ditt arbetssätt. Tjänsten kommer vara väldigt bred där du kommer att få arbeta både inom kontor och produktion. Vidare är du en lagspelare som kan stötta och vara behjälplig inom olika avdelningar. Du som söker ska se denna tjänst som långsiktig och kunna utvecklas inom företaget och med tiden kunna ta mer ansvar inom organisationen. Arbetstider kommer vara 8–17 med möjligheter till flextider.

Denna tjänst är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Studentconsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli direkt anställd hos kund. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi har hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42940

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till